Хасково

Пищна заря и куп звезди за празника на Хасково

ПразникКуп звезди се изявиха в областния град навръх празника на Хасково – 8 септември.

Пред Младежкия център бе концертът на фондация „Блус“ с участието на Ленко Драганов Бенд, Белевски Блус Бенд, Акустично Джаз Трио Димитър Русев и Васко Кръпката с Подуене Блус Бенд. Сред публиката бе певицата Петра с дъщеря си Радостина Циркова.

ПразникМалко по-късно стартира концертната програма на площадка „Спартак“ с Фолклорен танцов ансамбъл „Пирин“. Последва танцовото шоу на балет „Нова“ с участието и на хасковската балерина Деана Ангелова.

Публиката вече бе изпълнила трибуните, когато започна „Вечните песни на България“ с Данчо Караджов, Маргарита Хранова, Росица Кирилова, Кристина Димитрова, Орлин Горанов с водещи Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека. Кметът Георги Иванов също се качи на сцената за да изпее с Ваня Костова и Боян Михайлов химна на Хасково.

Програмата завърши с пищна заря.

 

Празник  Празник 
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
09.09.2015 0:17 0:17

Кмета за да налапа кокала пак и на маймуна почна да се прави.По голям демагог от него не съм виждал.

Хасковлийка
Хасковлийка
09.09.2015 0:32 0:32

Разсмя ме Г-н кмета.Тази част,която не му ръкопляскахме,най-учтиво ни създаде работа,а именно да сме пасяли кравичките красящи центъра.Няма такъв прост хумор като неговия! Мили съграждани,утре под строй,среща в центъра,да се залавяме за работа,че друго не ни се полага 😀

Зрител
Зрител
09.09.2015 0:32 0:32

Дойдоха изборите и кмета се появи на Спартак! А тия от Балет НОВА от кой стриптийз клуб ги извикахте????? Пълна порнография! В Хасково танцьорите са на космически класи над тях! Браво на Ансамбъл „Пирин“! Зуека и Рачков спасиха положението. Като цяло се постарали да е малко по- читава програмата на 8-ми.

Анонимен
Анонимен
09.09.2015 8:59 8:59

кмета рече и отсече.които вика ууууу след изборите ако спечеля ше вика муууууу.май леко ни напомни че сме си и ние говеда.за такива си ни има.а циганетата как се радваха макар да не бяха чували за тези хора.да не излиза фики чух някаде зад мен.

кмет
кмет
09.09.2015 9:01 9:01

Браво, КМЕТЕ, така се прави и успех през следващия ти мандат!

Невена
Невена
09.09.2015 13:45 13:45

Иванов си направи предизборния концерт за наша сметка.
Става все по-нагъл в изказванията си.
Развали този хубав концерт.

Станислав Иванов
Станислав Иванов
09.09.2015 14:47 14:47

Кмета Георги Иванов беше посрещнат от нас с вика ууу. Но той си го заслужава, защото си направи една прекрасна предизборна кампания на наш гръб. Първо като излезе на сцената нагло взе думата от водещите, второ не знаеше химна на Хасково и най сърдечно заяви, че ако искаме догодина да сме заедно само че не си довърши изречението, трябва да гласуваме за него. Да беше дал по 2 ке*апчета и по 1 бира и предизборната кампания да приключи месец и половина по-рано. Аз като гражданин искам да помоля партиите на Златко Марчев (Българе за Хасково) и на Димитър Делчев( Родина) да оттеглят подкрепата си от кмета. Надявам се Реформаторският Блок да не подкрепи Иванов, ако иска да има висок резултат в 29 МИР Хасково.

Back to top button