Хасково

Младежки базар на вкусотии за Дневен център „Марина“

БазарМладежите от Интеракт клуб Хасково организират базар в помощ на Дневен център „Марина“.

БазарМасата, отрупана с вкусотии, е до сцената на пл. „Свобода“ и всеки гражданин може да се включи в поредната благородна инициатива на младежите. Те ще останат там до изчерпване на лакомствата.

Haskovo.info припомня, че преди дни президентът на Ротари клуб „Хасково – Аида“ Милена Сакаджийска обяви, че по случай рождения ден на „Марина“ ще им бъде подарена апаратура за развитие на двигателната култура на децата.

БазарИнтеракт е младежка програма на Ротари Интернешънъл за учащи от 12 до 18 г. Дейността на клуба е насочена към здравеопазването, образованието и чиста питейна вода.

Интеракт клуб Хасково е създаден през 2011 г., като младежка програма на Ротари клуб „Хасково – Аида“.

За 4 г. клубът се включи в кампанията „Българската Коледа“, работи в насока опазване на околната среда, предлага възможност на учениците да се изразяват в различни изкуства. Участва активно в набирането на средства за ваксини срещу детски паралич.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button