Спорт

Димитровградските борци втори отборно в Турция

ОтборМладите борци на клуб „Димитровград“ станаха втори в отборното класиране на силния турнир за деца в свободния стил в „Куртдерели Мехмет“ в Балъкесир, Турция, съобщават от Българската федерация по борба.

Първи са домакините, а трети представителите на руската република Ингушетия.

В надпреварата участие взеха 173 състезатели от Русия, Дагестан, Ингушетия, Чечня, Украйна, Молдова, Македония, Гърция, Узбекистан, Грузия, България и Турция.

Нашите спечелиха медали в следните категории: злато за Рухан Расим (32 кг.), сребро – Стилян Илиев (53 кг.) и Въчо Делчев (85 кг.), бронз – Божидар Динев (47 кг.) и Алекс Георгиев (100 кг.). Стоян Георгиев (38 кг.) и Георги Иванов (75 кг.) са пети.

Отборът бе воден от Салим Салим, който сега е и треньор на националния отбор за кадети. Негови помощнички бяха Даниела Дайова и Виктория Бобева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button