Хасково

Нови 5 партии и коалиции се регистрираха за изборите в Хасково

ИлюстрацияНови 5 партии и коалиции подадоха днес документи за регистрация за местните избори на 25 октомври, съобщиха за Haskovo.info от Общинската избирателна комисия в Хасково.

Това са партиите „Глас народен“, НФСБ и „Българе“, както и Коалиция „Народен съюз ВМРО-БНД, БДЦ“ и Коалиция „За Хасково“, в състава на която са партиите „Родина“ и „Българска нова демокрация“.

Haskovo.info припомня, че досега регистрация направиха: ГЕРБ, „Българска социал-демокрация“, БСП, „Движение 21“, АБВ, „Обединени земеделци“ и Инициативен комитет за издигане на кмет на с. Въгларово.

Срокът е до 18 часа на 14 септември. След тази дата започва подаването в ОИК и на кандидатските листи, като тук крайният срок е 22 септември, уточниха от комисията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Станислав Иванов
Станислав Иванов
12.09.2015 10:31 10:31

Аз съм част от електората на Реформаторски блок – СДС, ДСБ, ДБГ, БЗНС, НПСД, ХДП, БНД и заявявам, че група от членовете на РБ Хасково ще напуснат коалицията, ако РБ подкрепи Георги Иванов за кмет за 5 мандат. Също така сезираме ПП Родина и ПП Българе на Димитър Делчев и на Златко Марчев ДА ОТТЕГЛЯТ ПОДКЕПАТА ЗА Георги Иванов. Този нагъл човек, желаещ за 5 пореден път Хасково, не трябва да печели изборите на 25 октомври 2015 година.

Back to top button