Хасково

„Канарите“ препълниха площада, гимнастиката и аеробиката също очароваха

КонцертиКонцертът на оркестър „Канарите“ препълни тази вечер хасковския пл. „Свобода“.

КонцертиЛюбителите на фолклора имаха около час време преди проливния дъжд да се насладят на музикантите и певиците и да потанцуват на някое от трите хора на площада.

От 17 часа на същото място бе концертът на гимнастическите клубове в областния град, които също събраха много публика.

На сцената се представиха гимнастичките от „Юнак“, „Аида“ и състезателките по аеробика в клубовете „Виолена“ и „Мега спорт“. 

 

Концерти   Концерти
 Концерти  Концерти
 Концерти  Концерти
 Концерти  Концерти
 Концерти  Концерти
 Концерти  Концерти
 Концерти  Концерти
 Концерти  Концерти

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Станислав Иванов
Станислав Иванов
12.09.2015 10:22 10:22

Кметът (Георги Иванов) става все по-нагъл. Вчера пак искаше да развали празника на Хасково. Беше платил на няколко души, които раздаваха бели пликове на хасковлии. Аз не знаех какво е това и поисках един плик. Вътре пишеше какво кметът е направил за града. Ем да беше сложил и по 20 лева и да свършим работата за местните избори. Ще му кажа само едно – Господин Иванов законът гласи, че агитация НЕ по време на предизборна кампания е напълно забранена. Отново сезирам РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК, ПП „Родина“ на Димитър Делчев, ПП „Българска нова демокрация“ и ПП“Българе“ на Златко Марчев ДА НЕ ПОДКРЕПЯТ НАГЛИЯ, УПРАВЛЯВАЩ ВЕЧЕ 4 МАНДАТА, КМЕТ НА ХАСКОВО – ГЕОРГИ ИВАНОВ.

попвасилев
попвасилев
12.09.2015 14:11 14:11

Това за пликовете е пълна лъжа ,но в мойта пощенска кутия имаше писмо от Беливанов с приказки от хиляда и една нощ какво щял да направи за града .това е ли агитация или какво е ?

избирател
избирател
12.09.2015 20:29 20:29

Преди 20 години бях на 22 и родителите ми ме накараха да гласувам за Беливанов,аз иначе хич и не се интересувах на 22години от политики.А пьк сега баща ми вика голяма будала сьм бил,че сьм агитирал за тоя,няма да повторя тая грешка.Пьлно падение-да иде в партия ГРОБ!!!

Back to top button