Хасково

Пороят отнесе асфалт, наводни гаражи, хасковлии готвят подписка

ЩетиПороят, който се изля над Хасково в петъчната вечер отнесе асфалта от няколко улици в областния град и наводни десетки гаражи и мазета на къщи.

ЩетиЖивеещите на ул. „Охрид“ се жалваха, че стръмната улица вече е съвсем разбита от водата. Там е имало и няколко закъсали коли. Заради проблемите по улицата хората готвят и подписка до общината.

Митко Митев от ул. „Ангел Кънчев“ също се оплака, че водата при тях е била 50-60 сантиметра. Той критикува отводнителните шахти, които едно че се запушили с листа, а отделно били вързани с градската канализация, вместо направо да се изливат в реката.

Митев алармира, че по брега на реката трябва да бъдат изградени повече улеи, по които водата да се изтича в реката. Мъжът дори е готов да помага безвъзмездно в работата само и само да се реши проблема.

Щети   Щети
 Щети  Щети

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КОРЕНЯК
КОРЕНЯК
14.09.2015 13:19 13:19

Тоо маук ЦЪРНАТА Митю какви акъли дава глупака му с глупак.Да се съберат и да отидат при „кмета“на Хасково и да търсят отговорност от него.Защото всичко идва от покрития пазар до Освобождение,от там нагоре всичко плува,градска градина ул.А.кЪНЧЕВ целият квартал беше във вода,у-ще Климент и др.От МВР надоло защо няма никакъв разлив,ЗАЩО…????Питайте го Узунжовеца и пак гласувайте за него,или ви харесва да Ви нарича и КАУНИ ?

РИТА
РИТА
14.09.2015 14:06 14:06

Ами че , колкото повече ги обиждат , по-добре им става.

Back to top button