Хасково

Откриха академичната година в Медицинския, първокурсниците са 80

МедицинскиНовата академична година в хасковския Медицински филиал на Тракийския университет бе тържествено открита днес.

МедицинскиСтудентите бяха приветствани и посъветвани да обичат хората, защото само там, където има любов към човека, има медицинска професия. Замдиректорът на филиала Таня Паскалева представи преподавателите и пожела много успехи на студентите.

От името на първокурсниците приветствие направи Анелия Янис Ангелиду.

Музикален поздрав отправи певецът Тео Батуров, а всички бяха посрещнати с пита и мед.

Първокурсниците са общо 80 – 50 в специалност „Медицинска сестра“ и 30 – „Акушерка“. Момчетата при медсестрите пък са три.

Медицински  Медицински 
 Медицински  Медицински
 Медицински  Медицински
 Медицински  Медицински
 Медицински  Медицински
 Медицински  Медицински

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
сс
сс
14.09.2015 13:30 13:30

ПАК ЕДНА СУРИЯ ДАХЛИЙКИ ……..

A Fani?
A Fani?
14.09.2015 16:15 16:15

А защо не поканихте Фани Христова? Не Ви ли е срам?! Това е жената която върна в Хасково медицинския. Не ми пука от коя политическа сила е Фани, беше един достоен депутат ако всички, които са народни представители свършат по едно дело-равно на това нещата щяха да изглеждат по друг начин. Паскалева що не покани Фани не я пропускате за първи път- следя Ви??? Няма да ви засенчи, просто си е едно признание-мачкахте столовете за 200 лева правехте се, че правите к*рсове преди да върнат филиала, Фани намери начин и ви върна на работа! БЛАГОДАРЯ ТИ ФАНИ !

Василев
Василев
14.09.2015 18:28 18:28

Да бяха поканили и Иван Петров – нейният откривател!

знайко
знайко
15.09.2015 6:39 6:39

какво е направила въпросната депутатка за града ни , разкриването на учебни заведения или съответно закриването им става по определен от закона ред и от лица, които не са депутати. Така , че друга е заслугата ако има въобще някаква заслуга. Последните години нищо не се прави за Хасково от страна на депутатите. Нито от тези от предишните мандати , нито от сегашните. Какво са направили освен да си оправят положението собственото. Колко много от тях натрупаха състояние, построиха апартаменти, спукаха се от ходене по чужбина. Затова хората се възмущават.Няма значение от коя партия са. Всички действуват по един и същи начин. Медицивския колеж е доказателство за труда на поколения самоотнвержени медици и педагози от Хасково, а не на един човек.

знайко
знайко
15.09.2015 6:41 6:41

По- добре да бяха поканени вече пенсионирани директори на колежа и преподавателите от него. Има какво да научат младите от тях и обратно те ще се разват, че не са забравени, че труда им не е отишъл напразно и че делото им се продължава от млади хора.

Back to top button