Хасково

ВиК спря тролеите в час пик в Хасково

АварияДвижението на тролеите в Хасково се спира до края на деня, съобщиха за Haskovo.info от дружеството.

АварияПричината е изкопни работи на ВиК по платното на бул. „Васил Левски“ откъм МБАЛ-Хасково. Движението на автомобили там е затворено.

До отстраняване на проблема се спира и тока по жиците на тролеите. Движението им е преустановено до 21 часа.

От ВиК обясниха, че става въпрос за проблем с дъждовната канализация. Тръбата е прекъсната и сега ще трябва да се изгражда нова шахта. От водното дружество се надяват да приключат с работата тази нощ.

Авария  Авария 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СЪСЕДА
СЪСЕДА
15.09.2015 17:55 17:55

ЕЙ ТОЯ НЕКАДЪРНИК И БОКЛУК Н. МИЛУШЕВ УЯДЕ СЕ ЧРЕЗ ГЕРБ И ВиК ХАСКОВО !

електро
електро
15.09.2015 20:11 20:11

при положение, че само едното платно е затворено защо се налага спиране на тролейбусите? можеше да пуснат линия 408, а 108 да се движи в противоположна посока!

икономия
икономия
16.09.2015 8:30 8:30

Икономия артик! Пък МИлушев..не го ивждам да се е оял..и каква е връзката с ГЕРБ и липсващата тръба. Работя във ВиК, съпруга ми също. Той ми разказа, че на мястото изобщо няма тръба-няма шахта…Как да го оправят това без да разкопаяте стестмено има някои неудобства, но пък със сигурност там няма да стават повече“морета“ когато вали

Back to top button