Георги Иванов първи с регистрация за кмет на Хасково

ИлюстрацияОт местната коалиция „За Хасково“ днес първи са подали документи за регистрация на Георги Иванов за кмет на Хасково, съобщиха за Haskovo.info от Общинската избирателна комисия.

Има приложено и заявление от Иванов, че е съгласен да бъде издигнат за кмет, уточниха от комисията.

В състава на коалиция за „Хасково“ са партиите „Родина“ с лидер Делян Делчев и „Българска нова демокрация“.

Това е и единственият кандидат, за който са подадени документи днес в ОИК-Хасково.

Haskovo.info припомня, че за участие в местните избори в Хасково бяха регистрирани 31 партии, коалиции, местни коалиции и инициативни комитети.

Кандидатските листи се регистрират в ОИК до 22 септември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ш
ш
16.09.2015 7:45 7:45

успех,кмете!

щирлиц
щирлиц
16.09.2015 10:44 10:44

и да искаме и да не искаме пак той ще си е кмет. дядо добри няма шанс. герб се заклаха с тази кандидатура.

За Добри Беливанов
За Добри Беливанов
16.09.2015 11:19 11:19

​Основна грешка на тези, които искат да станат „кмета на Хасково Георги Иванов”, е, че мислят хасковци за прости; че лесно могат да ги излъжат. Наш Добри и той така. Изскочи от нафталина и почна да обещава. „Поемам ангажимента!” – обича да повтаря човечецът.
​Закога ги поемаш тия ангажименти бе, Беливанов!? Че ти си вехт като Вехтия завет…
​Къде беше досега? Толкова петилетки си на държавна службица… Туриха те и областен управител! Що стори, сподели!?
​На всички ни е ясно, че не искаше да се кандидатираш. Нямаш сили… Не ти се занимава… Старост-нерадост… Предпочиташе да си кюташ на топло в канцеларийката, да не правиш нищо и да си взимаш заплатката. Знайм ний, знайм… И те разбираме. Но от Партията те накараха, ‘щото няма кой друг…
​Обаче, дядо Добри, тая работа (кметската де) не е като оная… да обещаваш. Там се работи, трябва желание, възможности, воля, сърце…
​Много, ама много дребен пример:
Вестниците писаха, че паметникът на легендарния 10-ти родопски полк на „Булаир” (зад ДНА) е обрасъл в трева, храсти, дървета. Да, това го знаем отдавна. Знаем също, че този паметник е уникален, единствен в България. Знаем и кой трябва да го стопанисва – областният управител Добри Беливанов, известен още (a.k.a.) и като „г-н Поемам Ангажимента”. Питали го журналистите: „Що така бе, Беливанов?”, а той взел да мънка: „Мън-мън-мън…”. Абе ти една трева не можеш да окосиш, кмет искаш да ставаш!? – Т’ва да не е като да си областен управител… Няма да стане тая!

​Послепис:
​Из разказа на Вазов „Кандидат за хамама”:
​„Прави както правят всички практични хора: обещавай, обещавай на населението (…) Ти можеш да не изпълниш ни едно обещание, но доста е, че си ги дал.”

минаващ
минаващ
16.09.2015 11:34 11:34

Преди Гражданската война в САЩ южните щати са се опитвали да убеждават останалия свят и са внушавали на робите, че всъщност робството е прекрасно. Че робите са гледани, нахранени, имат си колиби, плантаторът се грижи да тях като за деца. Че едва ли не само това им е нужно. Но те нямат свобода.
Такава е и ситуацията в Хасково.
Но нека не забравяме, че в САЩ Северът е победил робовладелския Юг. Защото всяко потисничество води до порив за свобода.
Стремежът към свобода може да се изрази по различен начин. За някои – просто в бягство- от града, от страната и ли от себе си. За други- в желание за промяна.
Надявам се това, което се случва в последните дни в Хасково да е събуждане на стремежа към промяна и към свобода.
Може би не винаги този стремеж ще се изразява гласно, открито, на висок глас. Нека не забравяме, че има 2-3 поколения, които са възпитавани съзнателно в подчинение, страх и конформизъм. Но в града се усеща едно особено желание за отърсване от феодалния сън, един стремеж към новото и различното. Различно не просто като личност, а като лидерство и начин на общуване с хората. Един стремеж към нормалност.
Защото всъщност нормално и човешко е да бъдеш свободен. И не е нужно през 2015 година хората да откриват това свое право.
.
Победителят изобщо не е ясен. В променящата се обстановка може да се случат много изненади.. И крайно време е хората да престанат да бъдат поданици и да станат Граждани.

Всевишния Кенанец
Всевишния Кенанец
16.09.2015 11:43 11:43

offf пак подлогите на Георги Иванов изпълзяха… Този човек няма морал, как може за 16 години управление Хасково да се превърне в това което е, а именно ГРАД СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ!!! В един момент беше в класация за най-добър град за живеене до 100 000, къде сме сега ?!?!?! НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА В ТОЗИ ГРАД! Иима ли нещо което да се случи без КМЕТСКА БЛАГОСЛОВИЯ ( рушвет или дарение)! НЯМА ТАКОВА! Омръзна ни тази показност и безнаказаност! Всеки знае истината, време е да го махаме! Кога ще имаме ток, вода и канал на КЕНАНА?!?!? В 10-тия му мандат ли???? На кого е сградата до пътното? На кой са футболните игрища на Ямача, на кой е заведението до Богородица, как така Кмет си направи Хотел на топмясто, премести тотопункт да не му пречи , вкара целия транзитен поток в града, Кой си асфалтира пътя през Кенана? Далавери, далавери , далавери, ела асфалтирай нашата улица бе и ние сме в Кенана! Кой санира циганското училище? И Асфалтира циганската махала??? От двете злини избирам по-малката а именно Добри Беливанов, айде да видим и нещо различно! С този Кмет Гошо Иванов Хасково ще опустее много скоро!

минаващ
минаващ
16.09.2015 12:11 12:11

Някой би казал- всичко е ясно,победителят се знае.
Но залагането на някои разрушителни психологически фактора ще изиграе лоша шега на вгледалите се в себе си и собственото си величие местни фактори…
Първият от тях е страхът. На някои от хората, които са живели и преди 1989, и след това им изглежда в началото странно, после трагикомично и накрая особено неприятно фактът, че след 25 години демокрация хората се страхуват Страхуват се не само да покажат предпочитание към други кандидати, а и даже да си го прошепнат с приятели. . Най- нещастни са работещите в общинска администрация. Те ще са неотменно присъствие на всички концерти, откривания на паркове, кръстовища, на срещи с пенсионери и какви ли не предизборни събития.
Собствениците и наемателите на огромна част от търговските обекти в града ще бъдат заставени ,ако вече не са, да поставят агитационни материали за правилния кандидат.
Трябва да си абсолютно независим, да нямаш никакъв допир с общината, да нямаш нужда от никакви общински услуги, за да можеш спокойно да подкрепиш някого другиго.
Настоящият кмет се преживява като един късен Ким Ир Сен и очаква всички зависими да гласуват за него ….
Вероятно ще бъдем залети с порой от плакати, листовки, песни, клипове, обещания.Но това ще е другият психологически фактор,който ще изиграе лоша шега на Любимия Син на Любимия Вожд! .От толкова сладко става горчиво. А горчивият вкус като че ли започва да прояснява пелената пред очите на повечето разумни хасковлии….
Ще се види, че “Любимия Вожд” е вожд за семейството си и за своето обкръжение.

Иван
Иван
16.09.2015 12:35 12:35

На този помияр , дето е написал гадостите по адрес на областния управител – Добри Беливанов , явно са му сипали допълнително порция чорба .Дрън-дрън-дрън ярина , както казваше един бивш лидер на ОНОВА сдс . Сега троловете на Узунджовеца са включили лайномета на макс, като оплюват почтения човек и същевременно бранят глутницата на кмета, която съсипа града ни. Скоро имаше конк*рс по БНТ за най-добър град за 2015 в България , бяха наградени десетки малки и големи градове в различни категории. Хасково никъде го няма , така беше и миналата и по-миналата и по-по-миналата година, така ще е и в следващите 4 години , ако на 25 октомври останем овчедушни и за 5ти път покажем робска психика. От нас зависи на 25 дали той или ние ще пасем кравите.

Back to top button