Регион

Обвиниха 28-годишен за боя и грабежа над старицата от Попско

ИлюстрацияРайонна прокуратура-Ивайловград привлече като обвиняем Милан М., на 28 г. от ивайловградското с. Попско, по досъдебно производство за грабеж, съобщават от прокуратурата.

Наблюдаващият прокурор внесе искане в Районен съд-Ивайловград за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Както Haskovo.info писа на 14 септември в ивайловградската полиция се получи съобщение, че в дома й в с. Попско, е била нападната 79-годишната Е. Ш.  Милан проникнал в къщата с взлом, употребил сила като нанесъл множество удари на пенсионерката в областта на главата и отнел сумата от 200 лв., след което напуснал селото.

В района на Харманли е осуетил полицейска проверка и изоставил автомобила, с който пътувал. Обявен е за общодържавно издирване. На 15 септември е заловен в Харманли.

Под ръководството на Районна прокуратура-Ивайловград са извършени огледи, проведени разпити и ще бъдат назначени експертизи. Продължават процесуално-следствените действия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button