Хасково

Себахтин Исмаил за общинския съвет: Сгрешихме вкупом, станахме непотребни

СесияСгрешихме всички вкупом, станахме непотребни. Нека всеки да си направи равносметката. Не съм удовлетворен от направеното през тези 4 г.“, оцени работата на общинския съвет през този мандат председателят на съветническата група на ДПС Себахтин Исмаил.

Това стана на днешната последна 48-ма сесия. Исмаил обясни, че ДПС не е имало възможност да изпълни всичко обещано на избирателите си. Движението обаче е подкрепило на 95% всичко предложено от общинската администрация и така то имало принос за всичко хубаво което се е случило в общината. Исмаил отчете, че не е имало докладни от съветниците в залата, а най-лесно им било на някои само да критикуват. Той пожела успех на всички кандидати в местните избори.

СесияТук думата взе и кметът Георги Иванов, който каза, че често в този общински съвет на бялото се е казвало черно. Градоначалникът отчете, че през последните 16 г. от неговото управление общинските съвети не са давали идеи за нещо градивно, а най-често са били само за премахване. Иванов изрази надеждата си, че новият местен парламент ще дава повече идеи. Той каза, че ще бъде член в съветническата листа на коалиция „За Хасково“. „Така ако не съм кмет, поне ще съм съветник и да се надяваме, че бъдещето на този град ще се решава в тази зала“, каза още Георги Иванов.

Димитър Шалапатов от БСП не се съгласи с кмета, че общинските съвети досега не са работили с идеи и посочи неговият втори мандат, когато е имало работещи комисии за разлика от сегашните.

Градоначалникът отговори, че ако той не е бил кмет общината нямало да бъде без задължения. Той посочи, че в цял свят успелите в живота си и бизнеса са хората, които ръководят и около тях има благоденствие. Кметът завърши, че направеното до сега е със силите на хората в града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.09.2015 13:07 13:07

Шалапхатов от БСП ли е или от ГЕРБ?

гарга рошава
гарга рошава
18.09.2015 13:15 13:15

шалапатов е прелетна птица – кацне тук кацне там,акъл нула,за нищо не става той и тия там

Анонимен
Анонимен
18.09.2015 13:52 13:52

ШАПАПАТОВ БИЛ НА 9 МЯСТО В ЛИСТАТА НА ГЕРБ, ТОЙ ЛИ ЩЕ ДОКАРА ДОБЪР ИМИДЖ НА ПАРТИЯТА, ТОЛКОВА ЛИ НЯМАТ КОГО ДА СЛОЖАТ В НЕЯ, ТА ОПРЯХА НА КАДРИ НА БСП. АМА ТОЙ И БЕЛИВАНОВ МАЙ Е БИВШ КАДЪР НА БСП, НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ИЗЛЯЗАТ С ОБЩА ЛИСТА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ.

Анонимен
Анонимен
18.09.2015 14:02 14:02

ами да излязат и с общ кмет и без това беливанов е в третата възраст, както и по-голяма част от електората на бсп,таман всички ще го подкрепят дружно,апък и ще забравят да си връзват кусури.

Роко
Роко
18.09.2015 14:03 14:03

Кметът дас не говори врели, некипели, а да каже за милионите, дето сви от всички хасковлии.

Анонимен
Анонимен
18.09.2015 14:37 14:37

няма да ти каже, ама и на дядо добри му е дошъл апетита, по цял ден линка по улиците да се среща с гражданите, белким му се вържат

ШАРЛОТА
ШАРЛОТА
18.09.2015 19:34 19:34

ЩОМ ГЕРБ ОПРЯХА ДО ТАМ В ЛИСТИТЕ СИ ДА СЛАГАТ ШАЛАПАТОВ И ИЗВЕСТНИ С НРАВА СИ ДОКТОРКИ – МНОГО СА ЗЛЕ!

Анонимен
Анонимен
18.09.2015 20:22 20:22

всички са майки, братовчеди, кумици и др. роднини на актива на герб хасково, тук таме има и близки по друга линия, но за това като излезе листата

Back to top button