Спорт

Димитровград с женски волейболен отбор в „А“ група

ВолейболЗа първа година Димитровград ще има отбор в Националната волейболна лига при жените, съобщи за Haskovo.info старши треньорът на клуб „Раковски“ Петър Ташев.

ВолейболСформирането на женски отбор се подготвя от дълго време, като нещата вече са уточнени.

За „Раковски“ в женското волейболно първенство ще играят 6 димитровградчани от школата и 6 пловдивчанки от „Марица“. Възможно е да се привлекат и още две класни волейболистки, като едната е националка, играла и в чужбина.

ВолейболШампионатът стартира в края на октомври, като до тогава „Раковски“ ще проведат още един подготвителен лагер във Варна.

Така с „Раковски“ новите отбори в тазгодишното волейболно първенство при жените стават общо четири с тимовете на „Славия“, Шумен и Бургас.

Домакинствата ще се играят в димитровградската спортна зала „Младост“, която се очаква да бъде пълна с фенове на волейбола.

 

Волейбол   Волейбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button