Хасково

Нова партия влезе в коалиция „За Хасково“, жена ще се бори за кмет на областния град

КомисияПолитическа партия „Възраждане“ влиза в състава на местна коалиция „За Хасково“, която по-рано издигна кандидатурата на Георги Иванов за кмет на Хасково.
 
С решение на ОИК-Хасково партията вече е вписана в коалицията, като преди това регистрацията й за участие в местните избори бе заличена. Така в коалиция „За Хасково“ са партиите „Родина“, „Българска нова демокрация“ и „Възраждане“.
 
Днес с решение на комисията бе регистриран и втори кандидат за кмет на Хасково – Лиляна Петкова от „Зелена Партия“. Партията регистрира и съветническа листа от 9 члена, като първите трима са: Лиляна Петкова, Снежа Ненкова, Вълко Арапкюлиев.
 
От Реформаторския блок регистрираха кандидати за кметове на 11 села и съветническа листа от 19 члена, като в челото са: Красен Ангелов, Деян Янев, Димо Стоянов.
 
От партия „Глас народен“ регистрираха кандидат за кмет на с. Елена – Георги Серафимов и съветническа листа от 9 човека, като първите трима са: Димитър Виденов, Ицо Христов, Диана Киримова.
 
Листа от 7 члена регистрира и местната коалиция „Сряда 7“, като в челната тройка са: Росен Пеянков, Драгомир Андонов, Теодор Батуров.
 
Вчера от партия „Българе“ регистрираха кандидати за кметове на 10 села и листа от 14 члена, като първите трима са: Златко Марчев, Тодор Савов, Иво Конгалов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
смешко от хасков
смешко от хасков
19.09.2015 15:26 15:26

Очаква се регистрация и на партия БРОДЯГА като за неин председзател ще бъде избран ИЛИЙКАТА ПОЛКОВНИК КЛОШАРА То й ще бъде издигнат за кмет Той сподели ––така или иначе са предложени толкова много партии и боклуци защо не и аз

Back to top button