Хасково

Общината спечели делото за Узунджовската църква

ЦъркваОбщина Хасково спечели делото с църквата за собствеността на храм „Св. Успение Богородично“ в с. Узунджово, съобщават от кметството.

С решение на Хасковския окръжен съд от 18 юли миналата година бе отхвърлен като неоснователен иск на църквата, че е собственик на имота, заедно с построената църковна сграда.

Църквата обжалва това решение пред Пловдивския апелативен съд, който на 15 декември потвърждава решението на хасковските магистрати.

В края на това лято Върховният касационен съд не допуска касационно обжалване, с което решението на Хасковския окръжен съд влиза в сила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
смешко
смешко
19.09.2015 15:19 15:19

Е сега като общината спечели делота какво следва кмета да води ритуалите ли илиорганизцира общински партитаСерсемски истории Църквите трябва да са на поповете Интересно сега каква далаверка може да изкочи от там Предлагам общината да хвърли по едно око и на другите църкви

дядо поп
дядо поп
19.09.2015 17:53 17:53

голям смешник си смешко – що не си дадеш къщата дето си ремонтирал и поддържал наготово на някой,когато църквата вложи пари за ремонт и поддръжка – да иска, ама така все наготово -само да лапат искат тия свещеници

отец викентий
отец викентий
19.09.2015 19:17 19:17

Дядо попе общината ремонтирала църквата и веднага сложила ръка върху нея Ами ако мислим и процедираме така бат гошко кмета колкото е богат може да купи целия град барабар с тебе и децата ти Така не се мисле попе Пък и защо и е на общината църква Прлав е сдмешко дали кмета не си е поръчал вече расо килимявка и други АКСЕСОРИ Акаква длъжност ще изпълнява в тази царква пиарката бояна зафирова или пък останалите гъзомийници

Back to top button