Регион

264 в Ивайловградско с топъл обяд през зимата

ИлюстрацияОбщо 264 социално уязвими жители на община Ивайловград ще получават безплатен топъл обяд през зимните месеци на 2015 г., съобщават от кметството.

От 1 октомври до 31 декември КНСБ, съвместно с Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов“ ще продължи да предоставя безплатен обяд на 247 нуждаещи се в 13 населени места. За трудно подвижните и болните на легло потребители е осигурен транспорт за предоставяне на услугата по домовете, със съдействието на Домашен социален патронаж. Потребителите ще получават безплатна храна всеки делничен ден, която включва: супа, основно ястие и хляб.

В община Ивайловград ще бъде разкрита обществена трапезария за 17 лица, нуждаещи се от подкрепа. Те трябва да подадат необходимите документи в кметството най-късно до 12 часа на 29 септември.

Услугата ще се предоставя от „Домашен социален патронаж“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button