Хасково

Трети кандидат за кмет на Хасково се регистрира в ОИК

ИлюстрацияТрети кандидат за кмет на Хасково бе регистриран днес в Общинската избирателна комисия.
 
Това е Божидар Драганов от БСП. Вчера ОИК регистрира Лиляна Петкова от „Зелена партия“, а по-рано – Георги Иванов от коалиция „За Хасково“.
 
БСП регистрираха и съветническа листа с 23 членове, като първите трима са: Иван Станчев, Божидар Драганов, Иванела Белова.
 
Листа от 23 съветници регистрира и коалиция „За Хасково“, като на първите три места са: Георги Иванов, Албен Манджуков, Гинка Райчева.
 
Коалиция „За Хасково“ регистрира и кандидати за кметове за 18 села.
 
Днес ОИК регистрира още Господин Господинов за участие в избора за кмет на кметство с. Гарваново, предложен от партия „Обединени земеделци“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Алафрангата-от Ганковото кафен
Алафрангата-от Ганковото кафен
19.09.2015 23:42 23:42

Сега е ред на ДПС….Все по Байряма се провеждат тези местни пазарлъци….На Хайван пазара е пълно с добитъци мераклии за жертвоприношение- кой будала , кой кабакулак , кой тепегьоз…..Ама пазарлъка време иска….да барнеш коча за койрука, да тръснеш ръката на пастирина и така да му завъртиш акъла и направиш пазарлъка , че хем коча в твоята кошара да вкараш , хем да напълниш пак торбата

Titi
Titi
20.09.2015 1:30 1:30

Ти ДПС не ги мисли, май са си вързали гащите който и да спечели …

7
7
20.09.2015 8:31 8:31

къде е честният човек Беливанов, защо още не са го регистрирали?

depese
depese
20.09.2015 16:34 16:34

ami i dps ne sa kazali oshte

Back to top button