Хасково

Автомобил помля мъж на пътя между Хасково и Димитровград

КатастрофаМъж е загинал след като е бил блъснат от автомобил на пътя Хасково – Димитровград рано тази сутрин. По първоначална информация инцидентът е станал малко след 6 часа в района на борса „Марица“.

Все още няма яснота какво точно се е случило. Предстои следователите и съдебният лекар да установят подробностите. Тялото на мъжа буквално е разчленено и останки от него са пръснати на стотина метра по шосето.

Загиналият не е имал лични документи и засега самоличността му не е установена. Той е ударен от лек автомобил Опел, щетите по който са счупено стъкло и фар.

Охранители от близките обекти, които не са били преки свидетели на удара, предположиха, че след като мъжът е бил блъснат и тялото му е паднало на платното е било прегазено от още няколко автомобила.

По-късно от полицията съобщиха, че шофьорът на Опела е 44-годишен мъж от Стара Загора, който в тъмното е блъснал движещия се по средата на платното и несигнализиран пешеходец на 55 г. от димитровградското с. Черногорово, който починал на място.

 Катастрофа  Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Роси
Роси
20.09.2015 15:52 15:52

Колеги на пазара в Димитровград раказаха,че като идвали тази сутрин видяли човек да седи на средата на платното.Едвам го ибегнали да го ударят.

Случая
Случая
20.09.2015 16:06 16:06

Там има нещо гнило 1 приятел вчера в 10 часа през вечерта когато е минавал от същия път е видял 5 мъже които също са ходили по-средата на пътя?

vid
vid
21.09.2015 2:48 2:48

Това са самоубийци… През последните 2 години съм имал 2-ва случая на хора разхождащи се по осевата линия през нощта, по това шосе, които едвам избегнах…

Back to top button