Любопитно

Млада дизайнерка от Хасково проби на модната седмица в София

МодаМладата дизайнерка от Хасково Айлин Елмаз обра аплодисментите на седмицата на модата в София.

МодаТретокурсничката в Нов български университет се представи с два свои тоалета, ръчна изработка. Авангардната й бяла рокля, в изпълнение от две части е изработена от нестандартни за модната индустрия материали. Бижуто бе представено от манекенката Евелин Николова. С черната рокля пък дефилира София Алхандра.

Айлин участва заедно с най-добрите студенти от 4 български университета.

Сега на Елмаз й остават още 2 г. от следването в НБУ след което е планирала да продължи обучението си в Милано или Париж. Талантливата дизайнерка се е спряла на „Instituto Marangoni“.

Haskovo.info припомня, че Айлин завърши с отличие хасковската ПМГ „Боян Петканчин“.

Мода   Мода
 Мода  Мода

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
яко
яко
20.09.2015 15:28 15:28

Еййй,какви са тия кафези на гьрба,бееее!

Айсел
Айсел
23.09.2015 22:05 22:05

Много е важно телефона да е в ръка! Сякаш всеки момент чака обаждане…селски пръчки. Може да излезе от селото, но селото от нея не!

Вие наред ли сте??
Вие наред ли сте??
06.05.2016 11:26 11:26

Има ли изобщо човек, когото не бихте оплюли?? Не ви е срам.. Хората постигат нещо в живота си, а вие следите, завиждате и мрънкате… Браво на момичето! Жалко,че повечето хора не са като нея.

Back to top button