Кандидат за кмет се жалва, че го регистрирали без подписа му

КметКандидатът за кмет на с. Козлец Юмер Мерт протестира днес в Общинската избирателна комисия в Хасково, че е бил регистриран от Реформаторския блок без писменото му съгласие.

Мерт е искал да провери дали в документите с регистрацията стои неговият подпис, но това му било отказано от комисията, защото достъп до тях има само упълномощено лице от коалицията. На Мерт било обяснено, че може да подаде еднолично молба да бъде дерегистриран като кандидат от Реформаторския блок. До късния следобед днес той не бе подал такава.

Адв. Димо Стоянов, който е един от представляващите РБ в Хасково заяви, че преди регистрацията той е получил съгласие от Мерт да бъде издигнат от коалицията.

Мерт обаче искал да бъде в съветническата листа, която бе регистрирана без неговото име да фигурира там. През следващата седмица ще се обсъжда възможността дали той да не бъде включен извънредно в листата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
komshia
komshia
22.09.2015 10:24 10:24

mertcho znaesh che nyama da stanesh kmet nikoy ne te iska ,zashtoto si prefantosko bez pokritie -iskash savetnik ama tryabva da izkarash glasove a ne nagotovo

Наблюдател
Наблюдател
22.09.2015 10:45 10:45

Тези хасковски реформатори са жалки неудачници. Ибричкии на кмета, а този адвокат Димо Стоянов е разбойник скрития коз на ДПС знаем за връзките му с Бисеров. Вижте листат то бива наглост но да пишеш сина си и любовницата си в една листа е безочие. Другите Николай Маринчев, Диян Янев мързеливи и некадърни хорица гледащи някъде да се намърдат

Back to top button