Спорт

Три медала за Баротев от международен турнир

МедалистС три медала се завърнаха състезателите на хасковския клуб по аеробика „Виолена“ от 6-ото поредно издание на международния турнир по спортна аеробика „Plovdiv cup“.

В него участвуваха 12 състезатели в трите възрастови групи.

Сериозна травма на Яна Колева при 12-14 г., не й позволи да се състезава в индивидуалната надпревара, а също „тройката“ и „групата“, в които участва с още 4 състезатели, които без нея не можаха да се класират напред.

При 9-11 г. „групата“ от Десислава Димова, Деница Колева, Рая Русева, Габриела Георгиева и Тияна Заркова остана само на 0,10 от спечелването на медал.

Безапелационният Тихомир Баротев при 15-17 г. се завърна с три медала – два златни и един сребърен. Злато в индивидуалната надпревара и при „групите“ заедно със състезатели от „Самоков“ и АМД-Пловдив и сребро при смесените двойки.

Това беше първото състезание от спортния календар за второто полугодие на 2015 г. Предстои участие в още две състезания Национален турнир Боровец и най-престижното за годината Европейското първенство в Елвас, Португалия.

Медалист   Медалист

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Zritel
Zritel
23.09.2015 14:53 14:53

4estito za medala jalko 4e samo ot dvama sa vtori.

:)
:)
23.09.2015 19:51 19:51

Ако не сте прочели внимателно статията, момчето има и златни медали. Но разбира се в градче като Хасково злобата и завистта винаги са на първо място. 🙂

Back to top button