ССД зад Беливанов и Димов, били работещи управници

Делян Добрев и Георги ГеоргиевСъюзът на свободните демократи не издига собствена кандидатура за кмет на Хасково, нито от името на коалиция „Народен съюз“, от която е част. Причината за това е, че заставане безрезервно зад кандидата на ГЕРБ Добри Беливанов, обяви на пресконференция днес областният лидер на ССД Георги Георгиев.

Беливанов е учредител на ССД, част е от администрацията на първия демократично избран кмет на Хасково Стоян Илиев и е този, който може да се противопостави на статуквото и да го промени, заяви Георгиев.

Той обяви, че областното ръководство на ССД подкрепя и кандидатът на втори кметски мандат в Димитровград Иво Димов. Там обаче ситуацията е доста по-сложна. Коалиция „Народен съюз“ има собствен кандидат за кмет – Данчо Данев, общинското ръководство на ССД подкрепя кандидата на „Коалиция за Димитровград“ Стефан Димитров. По този повод Георгиев коментира, че трябва да се сложи край на нехигиеничните политически похождения.

Георгиев обяви, че Съюзът на свободните демократи подкрепя само работещи управници, каквито са и Добри Беливанов, и Иво Димов.

Областният лидер на ГЕРБ Делян Добрев благодари на ССД за подкрепата. Партиите в коалиция „Народен съюз“ се представиха добре на последните парламентарни избори и се радвам, че са зад нашия кандидат за кмет на Хасково Добри Беливанов, който е експерт. За мен е крайно време в този град да настъпи промяна, защото той обезлюдява и загива, заключи Добрев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Панайотов
Панайотов
24.09.2015 16:29 16:29

Този смешник Георгиев какъв демократ е? Че не мога да се сетя! Палячо! Какво е направил той за град Хасково, кои са неговите избиратели, съмишленици?!?!?! Той и жена му!Я се скрий бе Георгиев! Смешен си!

комшия
комшия
24.09.2015 16:51 16:51

Жорко е тъп келнер,мазен козар,върви и пърди по улиците.

Back to top button