Хасково

Пиян с БМВ се преобърна на Е-80, бяга от болницата

ИлюстрацияЗа катастрофа на пътя между село Стамболийски и „5-ти“ километър край Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

48-годишен водач от село Брягово на лек автомобил БМВ, поради употреба на 0,68 промила алкохол и при изпреварване, не е спазил достатъчно дистанция и е ударил лек автомобил Ауди с водач 35-годишен мъж от Харманли.

След удара той се е преобърнал по таван в лентата за насрещно движение. Пострадал е пияният водач, който е с натъртване на гръден кош, избягал от Спешно отделение на МБАЛ Хасково, където е бил приет за изследвания и пътуващия на предна дясна седалка в неговата кола 53-годишен мъж – с контузия на бял дроб, прегледан в отделението и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

2 бързи производства са образувани в Харманли през денонощието. Първото е срещу 22-годишен жител на село Поляново, заловен да шофира с 1,56 промила алкохол. Второто е срещу 16-годишен младеж за управление на кола без да притежава книжка и в едногодишен срок на влязло в сила наказателно постановление за същото деяние.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button