Беливанов: Хасково е готов за промяна. Ще я направим!

ГербС водосвет и молитва за благополучие и успех при започване на нова и трудна работа ПП ГЕРБ Хасково откри предизборната си кампания днес. Свещениците в църквата „Св. Архангел Михаил“ Златко и Никола подариха на кандидата за кмет Добри Беливанов специална свещ направена в „Хилендарския манастир“, където Паисий е написал „История славянобългарская“.

На ритуала присъстваха кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ , областния координатор Делян Добрев и общинския лидер Евгения Ангелова.

ГербСлед ритуала Добри Беливанов каза: „През последните няколко месеца в Хасково се случи нещо много важно. Видях как хасковлии станаха по-активни и по-критични. Апатията и песимизмът, че нещо може да се промени, изчезнаха и се появиха други емоции. Видях хората ядосани от липсата на работни места, от високите местни данъци и такси, от това, че децата им напускат родния си град, от това, че общината ги третира като безволеви поданици, а не като граждани, които имат право на избор. От момента, в който приех да съм кандидат за кмет, започнах да правя най-важното, да се срещам с хасковлии, за да чуя повече мнения, да разбера в детайли какво искат хората и как да променим града ни за добро“.

Герб„За повече от два месеца се видях с няколко хиляди души, човек по човек, улица по улица. Днес съм убеден в едно – готови сме да направим крачка напред. Хасково е готов за промяна. Знам това, защото винаги съм бил част от града ни. Затова го усещам“, заяви кандидатът за кмет.

Добри Беливанов подчерта, че винаги е бил сред хасковлии – и като заместник-кмет, и после докато не е заемал никакъв пост, и сега като областен управител. Той допълни: „От години наред ме виждате всеки ден да ходя пеша на работа, да се разхождам в обедната почивка или ме срещате, когато се прибирам към къщи, след края на работния ден. Това ми дава право да говоря от името на мнозина. Наясно съм със статуквото. Знам в какво състояние са финансите на общината, как се прави и изразходва бюджетът на Хасково. Бях заместник-кмет, когато Хасково бе една от развитите български общини и един от градовете, където животът бе добър.

Герб Оттогава насам общината бе затваряна ден след ден, за да се превърне в крепост за защита на личния комфорт на досегашния кмет и администрацията му. Те насаждат отчуждение, гледат на хасковлии с презрение, разделят хората на „свои“ и „чужди“ и се разпореждат с бюджета на общината като с лична банкова сметка. Така е в момента.

ГербВ следващия месец искам като свободни хора, каквито сме били винаги, да направим промяна. Искам да я започнем на чисто. Тя започва с нов кмет и нов екип. Тя означава да гледаме към утрешния ден, а не да обсъждаме вчерашния. Затова няма да обръщам излишно внимание на отиващия си кмет и на администрацията му. Тази промяна е важна за всички. Тя не е за мен. Искам да бъда кмет на Хасково само и единствено, ако ми дадете мощна и ясна подкрепа, за да я направим“.

„Време е за промяна в Хасково и Добри Беливанов е този, който може да я направи“ , подчерта Делян Добрев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button