Беливанов: Намаляването на безработицата е най-важният ни приоритет за Хасково в следващите 4 г.

Избори„Намаляването на безработицата ще е най-важният приоритет в работата ми като кмет през следващите 4 г.“, каза Добри Беливанов по време на съботната си обиколката и на срещите с живеещите в кв. „Бадема“.

Кандидатът на партия ГЕРБ за кмет на Хасково заяви, че екипът му е подредил работните си приоритети за подобряване на живота в общината, въз основа на 4 социологически изследвания, проведени в община Хасково през 2015 г. и след всичко, което е чул от хасковлии по време на продължилите близо 2 месеца срещи с гражданите.

Беливанов съобщи, че досегашният кмет оставя на Хасково наследство от 55 проблема, посочени от гражданите в изследванията на общественото мнение. „Числото 55 идва от хасковлии, не от нас. Като хора, които смятат да намират решения на проблемите на хората и на общината, винаги сме се надявали, броят им да е по-малък“, обясни Беливанов. Той съобщи, че сред най-сериозните проблеми, посочени от хасковлии са „Високите местни данъци и такси“, „Лошата пътна инфраструктура“, „Високата цена на водата“, „Обезлюдяването и напускането на Хасково от младите хора“, „Лошата канализация“ и „Корупцията в общината“.

Най-голямата болка на хасковлии обаче е, че няма добри работни места, че хората работят, но получават ниски доходи, каза Беливанов на жителите на кв. „Бадема“. Повечето от тях отговориха, че са споделяли част от тези проблеми на предишни срещи и са обнадеждени, че Беливанов и екипът му стоят близо до хората и търсят обратна връзка.

„Георги Иванов или заместниците му няма къде да ги види човек. За две години досегашният кмет сме го видели я един, я два пъти. Излиза само на официални събития и все ни се кара или ни обижда. На празника ни изпрати да пасем кравите“, заяви Тодор Иванов. Негов съсед допълни, че се иска Беливанов да накара администрацията да уважава хасковлии, защото според него „на сегашната й плащаме, за да се държи лошо с нас“.

„Разбирам ви, но няма да обсъждаме какво е било досега. Ще се занимаваме само с това да подобрим нещата. Описали сме проблемите, които хората искат да бъдат решени и вървим напред, да ги оправяме един по един“, отговори Беливанов и  допълни, че е предупредил екипа си, да не си губи времето да се занимава с отиващия си кмет. „От общината не си направиха труда да напишат отчет и да кажат на хасковлии какво са работили в последните четири години. Или няма какво да посочат или не ги интересуват хората“, допълни кандидатът за кмет на ГЕРБ. Според него хасковлии са уморени от продължилия дълго застой в града, от липсата на развитие и на възможности за реализация и това се вижда ясно във всички аспекти на живота в Хасково.

Беливанов поиска от жителите на „Бадема“ да имат още малко търпение и ги призова да запомнят какви са приоритетите за развитие на Хасково, които той и екипът му са изработили и ще представят в следващия месец. „Постарали сме се да изработим списък от напълно изпълними неща – от оправянето на улиците, през санирането на възможно най-много блокове до подобряването на грижата за децата и възрастните хора“, обясни Добри Беливанов и каза, че хасковлии заслужават много повече от това, което получават от досегашното ръководство на общината.

                                                 Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button