Приоритетите на Иво Димов: Работа за младите, спокойствие за възрастните

ГЕРБКандидатът за втори кметски мандат в Димитровград Иво Димов и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ откриха официално предизборната си кампания с молебен днес. По-късно пред офиса на партията те изиграха българско хоро и обявиха, че ще им върви по вода заради дъжда.

12 милиона лева стари дългове са били разплатени през последните четири години, отчете Димов и допълни, че в общината реално са усвоени над 40 милиона лева инвестиции, които са довели до откриването на нови работни места и подобряване на икономиката и живота на димитровградчани.

ГЕРБ Реанимирана е общинската болница, а инфраструктурата в общината е значително подобрена.

Най-важното е, че имаме ясни приоритети, ясна визия и ясни цели. Кметът е важен, но без екипа си и всички вас аз не мога да направя нищо – така Иво Димов благодари на всички, които помагат за развитието на общината.

ГЕРБНа тези избори ПП ГЕРБ е с номер 20, това означава, че ще победим с 2:0 на 25-ти октомври, а това, че днес вали, означава, че ще ни върви по вода, обяви кандидатът за втори мандат, който залага на слоугана на ГЕРБ – „Видими резултати“.

Димов очерта и част от приоритетите си за следващите 4 години. Сред тях основният са още инвестиции, които да открият нови работни места, за да се осигури препитанието на младото поколение, което трябва да остане в града. Децата на Димитровград трябва да се чувстват прекрасно тук, а възрастните хора да живеят спокойно, обобщи Димов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 ГЕРБ  ГЕРБ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button