Хасково

Пежо се обърна до Баните, пътничка е с комоцио

Илюстрация72-годишна пътничка е пострадала в пътен инцидент вчера, съобщават от пресслужбата на полицията.

В 15 часа, около 200 метра преди село Долно брястово в посока село Минерални бани, 47-годишен водач от кърджалийското село Мъдрец на лек автомобил Пежо 307 поради несъобразена скорост при дъжд е загубил контрол над колата на десен завой.

Мъжът се е преобърнал в крайпътна канавка, при което е пострадала возещата се от същото село жена. Транспортирана е в МБАЛ-Хасково с комоцио и контузия на гръден кош. Настанена в неврохирургия без опасност за живота.

Вчера в 11,45 часа е получен сигнал от Спешно отделение за постъпила жена пострадала при ПТП. КАТ установили, че 21-годишна водачка на лек автомобил „Фоксваген-бора“, при излизане от двора на филиала на Тракийския университет на булевард „Васил Левски“, при завой надясно е ударила преминаваща 67-годишна пешеходка от града. Водачката сама е транспортирала пострадалата до МБАЛ. При прегледа е установена контузия на ляво коляно, изписана за домашно лечение, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haho
haho
29.09.2015 14:37 14:37

Оправете си най- после сайта! От повече от 5 месеца много трудно се отваря или въобще не може в следобедните часове.

Зор-зор
Зор-зор
29.09.2015 15:56 15:56

Защо трудно осъществяваме връзка с Вашия сайт. Да не би да е поради технически проблеми. Моля, коригирайте се и ни уведомявайте, ако има такива.

Back to top button