Хасково

Момченце почина в болницата, роднини щурмуват Детско

ДетскоМомченце на годинка и три месеца почина днес в Детско отделение на хасковската болница.

ДетскоТова доведе до бурна реакция от страна на близките, които щурмуваха отделението и успяха да изкъртят входната врата.

Началникът на Детско д-р Атанас Паунов съобщи за Haskovo.info, че детето е страдало от тежка сърдечна малформация. Веднъж то е оперирано в София, но е трябвало да претърпи и втора хирургична интервенция, а родителите не го завели. Според специалиста в този случай леталния изход е бил неизбежен и роднините били запознати с това.

ДетскоМалко по-рано през деня бащата на детето Ангел Мартинов обясни пред Haskovo.info, че състоянието на детето рязко се влошило вчера. Според него причината е поставяне на антибиотик, след което то изпаднало в кома. Роднините настоявали да се извика консултант от Пловдив, а при опит да влезе в отделението дядото Ангел Йорданов бил спрян от санитарка, която затръшвайки вратата го ударила с нея в лицето.

Д-р Паунов заяви, че никой не е бил удрян и допълни, че на детето е поставян първокласен антибиотик, но от два дни то е било буквално в неспасяемо състояние. Дори било безсмислено викането на консултант.

Веднага след като научили, че рожбата им е починала роднините щурмували Детско отделение и успели да изкъртят входната врата. От персонала веднага повикали полицията, която успяла да предотврати саморазправата. Д-р Паунов, каза че вратата вече е ремонтирана за сметка на болницата, като засега и от двете страни няма подадени жалби в полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
вмро
вмро
29.09.2015 19:35 19:35

Вратата била ремонтиран от болницата ако бългрин ея строши защо той плаща

The Godfather
The Godfather
30.09.2015 10:23 10:23

Един циганин по-малко!

gost
gost
30.09.2015 10:32 10:32

abe cigan4e balgar4e dete e leka mu prast da po4iva v mir.Ama na tqh vse nqkoi im e vinoven i istina e ako beche balgarin i vratata chteche da plati i v policiqta da leji

Анонимен
Анонимен
30.09.2015 14:23 14:23

Значи, родителите не са се мобилизирали да вземат мерки навреме, но щом става въпрос за бой и нападение, бързо се мобилизират и си постигат целите. Е, на това се казва, циганска солидарност. Детето няма вина. Мир на праха му !

o4evidno
o4evidno
30.09.2015 22:22 22:22

ТОВА СА ТЪПИ МАНГАЛСКИ ЛЪЖИ !!!?- СЛЕД НАХЛУВАНЕТО НА БАЩАТА ПРЕЗ ОТКЛЮЧЕНАТА ВРАТА ,СЕ ПРАВИ ОПИТ ДА БЪДЕ СПРЯН ДЯДОТО , ПРИ КОЕТО ОТЗАД ПОСЯГА ПО-МЛАДИЯ РОДНИНА , РЯЗКО ДЪРПА ВРАТАТА И СЪБАРЯ НА ЗЕМЯТА ДЯДОТО И НАРАНЯВА ТАКА ЛИЦЕТО СИ … /ИМА КАМЕРА НА ВХОДА , ДА ПРЕГЛЕДАТ ЗАПИСИТЕ /ВЛЕЗЛИ ГОРЕ В ИНТЕНЗИВЕН СЕКТОР , ТЕ ЗАПОЧВАТ ДА ЗАПЛАШВАТ ДЕЖ. ЕКИП СЪС СЪД И САМОРАЗПРАВА – ТОВА Е БЪЛГАРСКА ЦИГАНИЯ …….!!!! В ТАТОВО ВРЕМЕ ТОВА НИКОГА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ , НО ПРИ МУТРИНСКАТА УПРАВА – ДА ! ДОШЛИТЕ ПОЛИЦАИ СЛЕД СИГНАЛА НА 112 БЯХА ЛЕКО ПРЕТИСНЕНИ ЗА ТОВА ЧЕ ИЗОБЩО СА ИЗМИСЛИЛИ ТОЗИ СПЕШЕН ТЕЛЕФОН ДА ГИ ПРИТЕСНЯВАТ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ – О Т В Р А Т И Т Е Л Н О !!!!!!!!!!!!

Back to top button