Хасково

Хасково приема младежка трудова борса

ИлюстрацияМладежка трудова борса ще се проведе в Хасково през октомври, обявиха от Агенцията по заетостта.
 
Тя е първата за годината в областния град и общо четвъртата борса в региона. Насрочена е за 22 октомври от 10 часа в Дома на техниката.
 
1059 работни места в администрацията пък са заявени по програма „Старт на кариерата“. В бюрата по труда вече се приемат документи на младежи с висше образование без трудов стаж по специалността, които желаят да започнат работа в централни ведомства, областни или общински администрации. Висшисти до 29-годишна възраст могат в рамките на 9 месеца да натрупат трудов стаж и опит по своята специалност.
 
Изискванията към кандидатите са: възраст до 29 ненавършени години към 23 октомври включително, завършено висше образование, съответстващо на посоченото от работодателя за заемане на конкретното работно място и да нямат трудов стаж по специалността.
 
Желаещите могат да подават документи до 23 октомври включително, в бюрото по труда, в което са регистрирани като безработни или заети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button