Хасково

Спипаха саксии с коноп и амфетамин

Илюстрация2 саксии от рода на конопа иззеха хасковските криминалисти, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера те са извършили проверка в дом на улица „Родина“ в Хасково, обитаван от 33-годишна жена, позната на органите на реда. В хода на проверката са намерени и иззети 2 саксии с канабисови растения с височина 130 см.

9,68 грама марихуана и 3,47 грама амфетамин конфискуваха димитровградските полицаи. Вчера около 18 часа на булевард „Стефан Стамболов“ в Димитровград, криминалистите са извършили обиск на 31-годишен мъж, в когото са открили 0,5 грама марихуана.

Установено е, че дрогата е закупена от 27-годишна димитровградчанка, открита от служителите на улица „Бригадирска“. В хода на проверката, в нея са намерени 0,5 грама марихуана и 0,5 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин. При разследването станало ясно, че момичето от своя страна се е снабдило с дрогата от друга 41-годишна димитровмградчанка, задържана от криминалистите в междублоковото пространство на булевард „Стамболов“. Там са намерени и 4 полиетиленови топчета с амфетамин с тегло 2,47 грама, а в дрехите й – 6,7 грама марихуана.

Последвало е претърсване в жилищата, обитавани от последната на булевардите „Стамболов“ и „Раковски“, където са открити още 2,48 грама марихуана, електронна везна и купчинка с бял прах – амфетамин с тегло 0,5 грама. Тримата са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.10.2015 10:33 10:33

Защо не им съобщавате имената на „тези“, че да се пазят хората от тях. Те са опасни за обществото. Еди колко си годишна…с инициали… понякога. Еди колко си годишен …с инициали..и т. н.

Back to top button