Хасково

Полиция заварди входовете и изходите на Хасково, търсят бежанци

ПолицияМеждународна акция срещу трафика на хора, автомобили и дрога се провежда на територията на цялата страна. В Хасково полиция проверява цял ден на изходите към Димитровград и Кърджали.

Проверките са започнали в 7 часа сутринта. Единствените констатирани нарушения в Хасково през деня са по закона за движение по пътищата, съобщиха за Haskovo.info от Областната дирекция на МВР. Не са отрити нелегални мигранти или крадени коли.

В граничните райони акцията обхваща и конкретни адреси и граничните пунктове. По неофициална информация се търсят нелегални мигранти и каналджии.

Главният секретар на МВР съобщи, че в страната има десетки задържани. Повече информация се очаква официално утре.

 Полиция  Полиция

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дрангаски
Дрангаски
01.10.2015 18:13 18:13

Нека шефа на КАТ да обърне внимание на хората си -те май не са на работа,а в почивка.Тоя Георги много страшно гледа бе и с тия ръце сложени на кръста все едно,че всичко е негово.Смешник.

аман от многознайковци
аман от многознайковци
01.10.2015 19:16 19:16

ти кво очакваш бе тъпако – да подскачат или да маршируват,или да ти измият колата идиот. те са там за да проверяват коли и документи- образовай се малко преди да пишеш идиотщини, защото се чудиш какво да правиш като седнеш пред компа

Тодор Славчев
Тодор Славчев
01.10.2015 19:27 19:27

В България официалният език е българският, а не американскиятV Защо жилетките на катаджиите са надписани на американски език? А на другите „SECURITY POLICE“… За пътрулките няма да говорим – и те на американски. В коя държава живеем???

Баба ПЕНА ОТ МИЛИЦИЯТА!!!!!!
Баба ПЕНА ОТ МИЛИЦИЯТА!!!!!!
01.10.2015 20:49 20:49

Българската ПОЛИЦИЯ си е НАРОДНА МИЛИЦИЯ *За съжаление 25 год ДЕМОКРАЦИЯ а тази консервативна система много трудно се реформира !!!

БАБА ПЕНА
БАБА ПЕНА
01.10.2015 20:56 20:56

Баба ПЕНА помни как комунистите след 1944 год, реформираха няма и за месец ЦАРСКАТА ПОЛИЦИЯ,ЕЙ ТОВА Е РЕФОРМА !!!!!!

БАЙ ГАНДИ
БАЙ ГАНДИ
01.10.2015 21:09 21:09

ЗАЩО Е НАПИСАНО НА АМЕРИКАНСКИ ? ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПРОДАЖНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ,ПРЕДИ КЪМ СССР СЕГА АМЕРИКА НАЙ ГОЛЯМАТА ОКУПАЦИОННА ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА СЪС ИЗРАЕЛ!!!!!!!!

Back to top button