Росица Кутелова: Той е кметът, останалите да пасем кравите

Росица КутеловаПрез последните няколко дни Георги Иванов показва ясно, че времето му е изтекло и няма какво ново да даде на Хасково. Строителният му каталог, който се явява предизборен агитационен материал, показва че няма никаква представа от какво има нужда града.

Хората искат работа, по-високи доходи, по-ниски данъци и такси, условия за децата… За да чуеш това е нужно да си сред хората, а не да гледаш отвисоко, скрит в кметския кабинет. Ако непознат човек дойде в Хасково, може да си помисли, че е попаднал в приказката на Шарл Перо „Котаракът в чизми“. Сещате се за историята: “чия е тази ливада – на маркиз дьо Карабас, Чий е този замък – на маркиз дьо Карабас…”

По същия начин, ако човек, който не познава Хасково, тръгне по булевард „Раковски“, след това свие по „Съединение“ ще види отляво „Лайф център“, който по принцип уж няма нищо общо с кмета, но той и листата му се мъдрят на огромен плакат и то не само на тези избори. Продължаваме по булевард „България“ и отвсякъде грее образът на кмета и строителните му амбиции, финансирани със изстраданите ни данъци. Може би отново, защото билбордовете из града нямат нищо общо с фамилия Иванови. Затова вероятно няма да видим и нито един друг кандидат на билборд.

Ако маркиз дьо Карабас не бе просто герой от приказка със сигурност би завидял на хасковския си колега. Хасковлии обаче познават тази „приказка“ вече твърде добре. Ние сме малък град, който вижда истината.   Това обаче за него няма значение. Той се сравнява с кметовете на Лондон и Ню Йорк. Казва “аз съм кметът, а останалите са претенденти”. Това може да каже само човек, загубил представа за реалността. Не Вие казвате кой е кметът на града, г-н Иванов. Казваме го всички ние-жителите на Хасково.Всички, които бяхме поканени да пасем кравите.

И понеже аз не искам да ставам пастир на крави, ще се боря за промяна.

Росица Кутелова
Кандидат за общински съветник от МК „Народен съюз, ВМРО-БНД ,БДЦ“
Преференциален номер 4

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button