Хасково

Арестуваха трима, издирвани за тероризъм от Холандия, сред тях и момиче на 17 г.

Съд, архив

Ануар Селлай бе предаден отново за тероризъм на Германия преди месец

Общо трима са арестуваните на ГКПП „Капитан Андреево“, издирвани от Холандия по обвинения за тероризъм.

Задържането им е станало на 5 октомври. Това са 22-годишният Илиас Хасан, Юнес Айса на 18 г. и 17-годишната Шеима Калоуаа. Задържането им е по европейски заповеди за арест, издадени от Холандия.

Вчера първите двама бяха оставени в ареста от Хасковския окръжен съд. Днес ще бъде гледана мярката за „задържане под стража“ и на непълнолетната Шеима.

Обвиненията към тримата са сходни – съпричастност към терористична организация, заговор за убийство и подготовка и планиране на престъпления. Според холандските власти целта на пътуването на тримата била Сирия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ВЪЛЧО РАДИНОВ
ВЪЛЧО РАДИНОВ
08.10.2015 12:12 12:12

ТОЯ ОТ СЪДЕБНА ОХРАНА КРАСИМИР МИЛЕВ НЯМА НАЯЖДАНЕ НА ПАРТИ ТОВА ЛЕКЕ ОЩЕ РАБОТИ ВМЕСТО ДА СЕ ПЕНСИОНИРА И ДА СИ ГЛЕДА ЗДРАВЕТО ТОЗИ СКАПАНЯК,КАТО МИЛИЦИОНЕР НА АВТОГАРАТА ГОНЕШЕ ТУРЦИТЕ НАЙ- МНОГО ДА НЕ ГОВОРЯТ НА ТУРСКИ И ГИ ЮРКАШЕ ПОСЛЕ КАТО ВЕРЕН НА ПАРТИЯТА ЧОВЕК Б,К,П, СТАНА КОМАНДИР НА ОТДЕЛЕИЕ ТОЗИ ПЕЛТЕК И ТОПЕШЕ КОЛЕГИТЕ СИ,ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПЯТ ТАКИВА? ТОЙ ВЕЧЕ НЕГОСИ НЕМОЖЕ ДА ОХРАНЯВА С БАСТУНА КАТО ВЗЕМЕ ДА ХОДИ ЩЕ ГО ПЕНСИОНИРАТ!!!!!!!!!

лозко
лозко
08.10.2015 15:13 15:13

тоя красемир милев каго го видя ми се повръща голям мезерник е и въъв рпу -то беше мазник и отвратителен

лозко
лозко
08.10.2015 15:16 15:16

тоя красемир милев на колко водки е много са му червени бузите като на помак отвратителен е гнус ми е да го гледам

Василев
Василев
08.10.2015 17:49 17:49

Милев,тия дето си изписват имената и коментират,се крият зад тях.Това не са бивши или настоящи ченгета,а най-вероятно твои колеги.А,за Лозко не знам.Имаше навремето един милиционер,май беше от Симисча.Тоя освен фабрика за лайна за друго нищо не ставаше.

Р,,,,,Н
Р,,,,,Н
08.10.2015 18:09 18:09

МИЛЕВ СКАПАНЯК АЛКОХОЛИК ДОНОСТНИК КОМУНИСТ ЗАНИЩО НЕСТАВАШЕ АКО НЕБЕШЕ СТАНАЛ МИЛИЦИОНЕР И БКП НЕБЕШЕ ТИ ПОМОГНАЛА,КАКВО ПРАВИШ ОЩЕ В СЪДЕБНА ОХРАНА СКАПАНЯК !!!!КРАСИМИР СЛАВЧЕВ МИЛЕВ ДОЛЕН ПОДМОЛЕН ГАДНЯР!!!

Back to top button