Хасково

Обвинен в убийство не иска да го съдят в Хасково

Съд57-годишният Петър Петков, обвинен в убийство, поиска днес отвод на състава на Хасковския окръжен съд и делото му да се гледа в друг съдебен район на страната.

Haskovo.info припомня, че Петков е обвинен за убийството на 57-годишния Назми Шериф от Маджарово през юли миналата година. Между двамата избухнал скандал за имот. Тогава Петков простреля в главата Назми в Маджарово, а по-късно бе заловен пред дома си в Хасково. Малко по-късно Шериф издъхна в пловдивска болница.

Днес трябваше да бъде даден ход на делото, но това не стана заради отсъствието на адвоката на Петков. Последният пък изпитвал недоверие към хасковските магистрати и за това поиска той да бъде съден другаде в страната.

Съдебният състав си направи отвод. Делото ще бъде докладвано на председателя на Хасковския окръжен съд. Нова дата не бе насрочено, защото съдебният състав ще е друг, а и делото може да се гледа в друг съдебен район на страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button