Хората в Странско: При друг кмет можеше да има жертви при наводнението

Иво Димов„Заедно минахме през едно от най-големите водни бедствия, сполетяло общината на 6-и септември 2014-а година. Слава Богу, нямаше жертви“, каза Иво Димов на среща с жителите на село Странско. Те от своя страна му благодариха за подкрепата, която получиха от общината и заявиха, че при друг кмет е можело да има и жертви.

„През следващия мандат ще можем да направим много повече за малките населени места, защото няма да се налага да връщаме стари дългове“, допълни кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат.

Иво ДимовДимов пое ангажимент общината да направи ремонт на читалището в следващия си мандат. Избирателите в Странско твърдо застават зад Димов и сегашния кмет на селото Филю Стоев.

На друга среща в село Здравец хората определиха като основен проблем на селото и общината безработицата и липсата на перспектива за младите хора. „След две годишни усилия и преговори се очаква в Димитровград да бъдат открити завод за кабелни инсталации, фабрика за автомобилни фарове и киностудио. Те ще разкрият над 5 500 работни места“, коментира Иво Димов.

Иво ДимовПаркове в Димитровград и знакови за града сгради в миналото, които в момента са затворени ще бъдат реновирани основно. Това ще стане възможно благодарение на одобрени различни проекти на община Димитровград по Оперативна програма „Региони в растеж” на Европейския съюз, съобщи също така на срещите с избирателите от селата Здравец и Странско и пенсионерски клуб „Наука” в Димитровград кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Иво Димов.

Основно ще бъдат ремонтирани два етажа от Търговския дом с обща разгърната площ от 16 хил. кв. метра. Там ще има конферентни зали с различна големина. Отново ще отворят врати култовият в миналото ресторант „София” и сладкарницата на терасата. Ще бъде реновирана основно и сградата на кино „Медея”. Предвижда се и пълно обновяване на парковете „Марица” и „Вапцаров”. Благодарение на инвестициите от Европейския съюз отново ще отвори врати и лятното кино в Димитровград.

На всички срещи беше изразена категорична подкрепа за Иво Димов и неговия екип. Хората казаха, че вече са избрали бюлетината с номер 20 на предстоящия местен вот на 25-и октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button