Хасково

Баскетболистките удариха „Нефтохимик“ с 98:77 пред много фенове

БаскетболБаскетболистките на „Хасково 2012“ разбиха „Нефтохимик 2010“ (Бургас) с 98:77 в последната си контрола в спортна зала „Дружба“.

БаскетболОще от самото начало хасковлийки показаха, че ще търсят победата на всяка цена и след първата четвърт вече водеха с 27:22, а на полувремето резултът бе 58:43 в тяхна полза. През второто полувреме момичетата на старши треньора Елена Станкова продължиха с добрата си игра и заслужено се поздравиха с победата пред много свои привърженици. В проверката участва и последното ново попълнение – малийката Мея Тирера, която впечатли с представянето си.

За срещата бе организирана благотворителна кампания в помощ на клуба, а на полувремето бяха изтеглени десетима, дали средства, които получиха подаръци. За децата в залата пък бяха осигурени сокове и шоколади от фенклуба на „Хасково 2012“.

Във връчването на наградите участва и Никола Николов, който спечели сребърен и брознов медал от Световните летни игри на Спешъл Олимпикс в Лос Анджелис това лято. Момчето също получи подаръци от ръководството на клуба.

След седмица стартира редовният сезон, а хасковлийки посрещат „Монтана 2003“ отново в зала „Дружба“.

Баскетбол   Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.10.2015 1:16 1:16

дижей педро защо напусна радиоточка метроном?

наблюдател
наблюдател
12.10.2015 10:10 10:10

Аааааа , тези хора не подкрепяха ли Кмета Георги Иванов ? Или само докато им даваше пари , а сега като им отказа вече са преориентирани към другите ? Нормално .Много са хитри!Така ли никой не ги вижда тези неща – как му връчваха купата и плюеха Герб , а сега са с тях.Интереси…Как може някаква софиянка да дойде в Хасково и да си мисли , че прави Баскетбол , а защо не в София – защото в София вече я знаят каква е и просто няма кой да и позволи.

Back to top button