Шкумбата и приятели разсмяха до сълзи Димитровград

ГЕРБЕдин от най–големите комедийни актьори на България и легендарен имитатор инж. Димитър Туджаров – Шкумбата беше приятната изненада за димитровградчани в неделя.  

Заедно с актьорите Михаил Дюзев, Ивелин Райчев и д-р Мирослав Ненков той представи спектакъла „Приятели мои“.

ГЕРБВ комедийния коктейл от скечове, вицове и песни Шкумбата игра председател на новоучредената партия „България без граждани“. Партнираха му сутрешните водещи на „Дарик Кафе“ Михаил Дюзев и Иво Райчев, а като съратник на политика се изявяви д-р Мирослав Ненков.

Спектакълът „Приятели мои“ беше подарък за публиката в драматичния театър „Апостол Карамитев“ от кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на община Димитровград Иво Димов.

ГЕРБСъвсем в духа на спектакъла и хумора Иво Димов се пошегува с публиката, като ги призова да не гласуват за него. „Аз като кмет не заслужавам повече доверие, защото Димитровград тъне в разруха и мръсотия. Ако случайно ме изберете ще приватизирам сградата на общината и ще я превърна в хотел с прекрасна панорамна гледка“, продължи с иронията Димов. Публиката обаче откликна на шегите му като стана на крака и бурно го аплодира. Няколко минути залата скандираше „Димов! Победа!“

Хората благодариха на Иво Димов и ПП ГЕРБ за прекрасния спектакъл и заявиха, че категорично ще ги подкрепят с бюлетина номер 20 на 25-и октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button