Хасково

23-годишна се обърна с Волво на магистрала „Марица“

Илюстрация23-годишна шофьорка от Стара Загора е катастрофирала снощи около 20 часа на автомагистрала „Марица“, съобщават от пресслужбата на полицията.

Тя е шофирала лек автомобил Волво със скорост несъобразена с пътните условия. Момичето е загубило управлението и се е ударило в предпазна мантинела. В последствие се е обърнала по таван на платното по посока на движението си. От удара е пострадала возещата се в колата 26-годишна жена от Стара Загора, която е с контузна рана на главата и порезна рана на дясна китка. Тя е прегледана в ЦСМП Харманли и е освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

Неправоспособен и пиян водач е задържан в харманлийското управление. Тази сутрин малко след полунощ, харманлиецът е заловен от униформените да шофира лек автомобил Фолксваген Пасат. Проверка дрегер отчела наличие на 1,55 промила алкохол в кръвта. При проверка се е установило, че познатият им с подобните си прояви управлява автомобила с влязло в сила наказателно постановление в едногодишен срок от връчването му. По случая е образувано бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Юнак Тъпанджиев
Юнак Тъпанджиев
14.10.2015 15:32 15:32

Правилно Жени Зъбан Делчева.Винаги след вторник19 идва „Срала7“ и дано не ти е водач на МПС-то Градомир Ариев,който измерва градусите вечерта,а на сутринта го замерват от КАТ.

Back to top button