Михаил Миков: Време е дясното управление на Хасково да се смени с ляво

БСПКрайно време е дясното управление в Хасково да бъде сменено с ляво. Това заяви тази вечер лидерът на БСП Михаил Миков, който пристигна в града на среща със симпатизанти, за да подкрепи кандидата за кмет Божидар Драганов и листата с кандидати за общински съветници.

БСПВисоки данъци и такси, синя зона, зависимости – това е хасковският модел, който е известен в цялата страна. Божидар Драганов е един млад човек, който пое тежката отговорност да се бори срещу феодализиращия града кмет и хасковлии трябва да му се доверят, за да покажат, че им е омръзнат повсеместния контрол над бизнеса, заяви Миков.

Това продължило дълго време дясно управление развива Хасково в зависимости и го обезлюдява. Синята зона и високите данъци и такси също са част от дясното управление – това е изтупване на чувала в онази част, където брашно не е останало, илюстрира Миков.

БСПТой заяви, че БСП ще се бори и срещу високите такси в детските градини, тъй като те конкурират тези и в по-големите градове, където доходите са доста по-големи.

В цялата страна в листите ни влизат млади хора и хора с опит в местното самоуправление. Това е важно и е важно тези млади хора да останат в партията и след това, защото ние имаме нужда от подмладяване.

БСПМладите хора избират политиката за доброто на децата си, заяви категорично председателят на БСП, заставайки зад кандидатите за общински съветници в Хасково.

Целта ни в тази кампания е да обясним на хората каква е разликата между дясната и лявата политика и те да го усетят, заключи Михаил Миков.

Кандидатите на БСП бяха представени на сцената в голямата зала на НТС от общинския председател на партията в Хасково Иван Станчев. Той ги описа с думите силни и убедени.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button