Регион

Полиция и жандармерия с акция в Димитровград и Александрово

ИлюстрацияВчера димитровградските полицаи и жандармеристи са проверили търговски обект на улица „Втора“ в града, съобщават от пресслужбата на полицията.

В пристройка, обособена като складово помещение са открити 4 пластмасови бутилки по 10 литра пълни с алкохол, за който няма документ за платен акциз. Последвала е проверка в хранителен магазин на улица „Десета“, в която е намерена още 1 бутилка с алкохол, без документ за платен акциз. По двата случая е сигнализирана мобилна група на Митническо бюро-Хасково при Митница-Свиленград за вземане на отношение.

Съвместна операция по линия на безакцизните стоки са извършили икономическите полицаи и колегите им от Криминална полиция и жандармерия в хасковското село Александрово. В търговски обект, стопанисван от 64-годишна жена са намерени 6 кутии цигари без бандерол. Папиросите са иззети с протокол за доброволно предаване, предстои съставяне на акт. Още 1 стек цигари са забелязани в лек автомобил Фолксваген, собственост на 38-годишна жена, като е съставен протокол за проверка на колата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Filip Filipov
Filip Filipov
16.10.2015 12:06 12:06

Опит за трол Кандидат-кметът за община Хасково Георги Иванов събрал незрящите и хромите пред хотела на жена си и казал: „Само ме плюят и храчат, а аз, за разлика от тях, инвестирам в Хасково“. Последвали бурни аплодисменти, а тълпата крещяла: „Велик си, Георги – крадеш, но строиш“. Впечатлен от признателността на електората си, Георги заявил: „Ако ме изберете за пети път да ви управлявам, всичко това ще бъде ваше! Ще помоля съпругата си да преустрои хотела в балнеосанаториум. Освен спането, лечението и храната ще бъде безплатна, лично Джона ще пече ке*апчетата и кюфтетета“. Присъстващите на събитието реформатори, някогашни седесари, малко се изчервили. Те все още помнили как Георги Иванов през първия си мандат бил замерен със стол от Евгени Чачев, който викал и крещял: „Къде си тръгнал бе боклук? Забрави ли, че дадохме 1 000 000 марки да те изберат за кмет?! Лично Христо Бисеров плати 50 000 лева за новите ти билбордове, защото на старите приличаше на Садам Хюсеин“.

Бисечачев
Бисечачев
16.10.2015 12:26 12:26

Те Чачев и Бисеров щото са китка. Целият народ ги знае какво представляват

Срала 7
Срала 7
16.10.2015 12:51 12:51

Ако ме изберете за кмет ще се взема с тази нежна душа Гейо Потуров,ще екстрадирам Жени Насран Делчева в Ереван и на Кръшко ще подаря Винпрома.

Кръц-кръц
Кръц-кръц
16.10.2015 14:22 14:22

Брей-и-и, какви „строители на демокрацията“ сме имали само. Остава още да кажат: „Построеното тука от нас, ще остане навеки за вас“. Евалла, Аферим, Машалла !!!

седесар
седесар
16.10.2015 18:09 18:09

Кмета с умиление си спомнил з хаджи-ибрикчи Снежк Гардеробян и е обещал сериозна служба в кметството Предполгм ПР

лола
лола
17.10.2015 19:25 19:25

еха…кметицата Надя изяде калая.

ЛАВРЕНТИЙ
ЛАВРЕНТИЙ
20.10.2015 18:35 18:35

Не знам Грозен ли е, Пиянко ли е ,Гейо ли е,ама Гроздомир Бириев е вечно в киреча.Опазил ни оня от такива финтифлюшки.

Back to top button