Хасково

Намериха 6 кила канабис у харманлийка и амфетамин в „Република“

Канабис6 кг. канабис конфискуваха харманлийските криминалисти, съобщават от полицията.

Вчера те са получили сигнал, че в частен имот в село Остър камък се съхраняват растения от рода на канабиса. В хода на процесуално-следствените действия, от различни помещения в сграда, използвана за склад е намерена суха листна маса, реагираща при полеви наркотест на канабис. По първоначални данни, дрогата е собственост на 65-годишна харманлийка.

Трима хасковлии са задържани за съхранение на амфетамин. Вчера около 15 часа те са станали обект на проверка в хасковския квартал „Република“. В мъжете, всички на възраст 26 г., са открити общо 4 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо при полеви наркотест на амфетамин.

2220 къса безакцизни цигари и 8 кг. тютюн иззеха служители на ОДМВР-Хасково. Вчера те са проверили търговски обект на улица „Ятак“ в областния град, стопанисван от 57-годишен мъж. В обекта са намерени и иззети с протокол тютюна и цигарите без бандерол от различни марки. Образувани ка досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button