Хасково

Младеж отмъкна телефона на 16-годишен на „Раковски“

Илюстрация19-годишен младеж от Хасково е задържан за кражба на мобилния телефон от момче на 16 г., съобщават от полицията.

Нападателят взел телефона от ученика на хасковския бул. „Раковски“. Младежът е задържан след подаден сигнал от бащата на момчето.

Още един хасковлия на 31 г. е задържан за кражба от кола. Преди дни той проникнал в лек автомобил Ауди А4, който бил паркиран на улица „Единство“. Мъжът откраднал лични документи, навигация за автомобил, мобилен телефон и флаш памет.

За кражба на 40 кг. орехи е задържан в полицейския участък в Минерални бани 41-годишен мъж, обрал неправомерно продукцията на 70-годишен мъж в село Винево. Последните арестувани за кражба са четирима хасковлии, хванати да копаят с багер кабелно трасе. Те са установени от полицаите вчера в 11,30 часа в нива северно от улица „Банска“ в областния град. Общо изкопаната дължина с багера е 137 метра. По всички случаи са образувани досъдебни производства.

Неизвестен извършител е проникнал в магазин за ловно-рибарски принадлежности на улица „Пазарище“ в Тополовград и е откраднал 90 рибарски макари, 800 плувки за въдици, 50 ножа, 200 лева и други принадлежности. Тополовградските полицаи са регистрирали и кражба от дом в село Орлов дол. От помощна пристройка са откраднати 2 бурета и печка за дърва.

През денонощието за кражби са образувани 2 досъдебни производства и в хасковското управление. И двете са за проникване в „Мицубиши“, паркиран в кв. „Орфей“ и Фолксваген, домуващ в местността „Кенана“. В колите е проникнато чрез счупване на стъклата на прозорците им. От първата кола са откраднати CD и USB, а от втората – дамско портмоне с 800 лв., мобилен телефон и документи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button