Хасково

Звезда от „Под прикритие“ с премиера в Хасково

ТеатърАктрисата Снежана Макавеева, чиято звезда изгря с ролята на Зорница в сериала „Под прикритие“ ще гостува в Хасково на 12 ноември.
 
Тя е в актьорския състав на представлението „Игра на дама“, чиято премиера ще е в театър „Иван Димов“. 
 
На хасковската сцена ще се представят още Калин Врачански, Мила Люцканова, Васил Витанов.
„Игра на дама“ е авторски спектакъл на Лилия Абаджиева по текстове на Ролан Барт, Франц Кафка, Томас Елиът, Киркегор. Билетите са на цени 8 и 10 лв. Представлението ще се играе и на 24 ноември.
 
Ноемврийската програма в театъра стартира с друга премиера – „Дубльори“ от Кенан Тополян, която ще се играе на 2 ноември. Постановката е на Елин Рахнев, а в нея участват: Димитър Атанасов, Иванка Шекерова, Мариела Топалова, Николета Малчева, Петър Влайков, Стелиян Николов, Стефан Цирков.
 
На 20 септември гостува Драматичен театър „Антон Страшимиров“ от Разград със „Свалячи“ от Елин Рахнев, постановка на Пламен Панев и с участието на: Малин Кръстев, Герасим Георгиев-Геро и Мариела Топалова.
 
В Нощта на театрите на 21 ноември ще се играе „Дубльори“ на промоционална цена от 5 лв.
 
За 25 ноември е предвиден спектакълът „Четирима в леглото“ от Анатолий Крим, постановка на Стефан Щерев-Чечо, участват: Милена Маркова-Маца, Стефан Щерев-Чечо, Алексей Кожухаров, Добриела Попова.
 
Сливенският театър „Стефан Киров“ гостува на 26 ноември с „Вехти войводи: Индже“ по записки на Балчо Нейков и постановка на Пламен Марков. В спектакъла участват: Николай Йовин, Ивайло Гандев, Августин Демерджиев, Данаил Чирпански, Димитър Марков, Димитър Димитров, Александър Евгениев и Августина-Калина Петкова.
 
Детските представления започват от 1 ноември с „Щастливият принц“ и продължават с „Бър, бър, бър за слон и чадър“ (15 ноември), „Момче и вятър“ (19 ноември) и „Пепеляшка“ (29 ноември).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МИЛИЦА ГЛАДНИЦА
МИЛИЦА ГЛАДНИЦА
18.10.2015 18:30 18:30

МНОГО ЗВЕЗДИ В ТЯ ДЪРЖАВА БЕ чУДЯ СЕ КОЙ ГИ ЛЪЖЕ ЧЕ СА ЗВЕЗДИ

Анонимен
Анонимен
16.07.2024 16:54 16:54
Отговор до  МИЛИЦА ГЛАДНИЦА

аз

Back to top button