Добри Беливанов: На 25 октомври ще спечелим честно и без никакви уговорки

ГЕРБ„Ще спечелим изборите честно и по правилата. Искам да повярвате, че вие можете да променяте нещата към по-добро. Затова ни трябва честната победа. Хасково ще има кмет близо до хората и силен екип в общината. Видимите резултати ще дойдат бързо.

Ще спечеля единствено и само с вашата подкрепа. Нямам нужда от договорки. Пазарлъци няма да има! Единствената подкрепа, на която разчитам идва от вас. Уважавам политиците, уважавам всички партии. По-скъпи обаче са ми хората. На 25-и октомври ще спечелим силно, честно и без уговорки“. Това заяви Добри Беливанов пред над 6000 души, събрали се в подкрепа на ГЕРБ-Хасково.

ГЕРБ„Никога не съм виждал площада толкова пълен. Това означава, че Хасково иска промяна. Тя ще дойде с нов кмет близо до хората, това е Добри Беливанов“, категоричен бе народният представител Делян Добрев.

„Време е Хасково да има ново управление, което да отвори общината към хората. По-рано днес, по време на бизнес форум, две големи фирми инвестирали в Димитровград ми разказаха, че когато са потърсили Община Хасково са срещнали затворена врата. Затова те инвестират в съседната община, където ще бъдат открити над 3000 работни места. Хасково не заслужава това.

ГЕРБГрадът се намира на стратегическо място, близо до Турция и Гърция, и близо до магистрала „Марица“, която ще бъде отворена съвсем скоро. Хасково може да привлича инвестиции, само ако има деен кмет, който търси сътрудничество, а не конфронтация, такъв кмет е Добри Беливанов“, подчерта заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

По-рано в Хасково, евродепутатът Ева Паунова откри информационен офис на Европейската народна партия. „Крайно време е Хасково да се възползва максимално и пълноценно от възможностите, които ЕС предоставя. Г-н Беливанов има амбицията да въведе европейски стандарт за хората и бизнеса тук. Г-н Беливанов има екип от млади и подготвени хора, които вече работят за Хасково“, каза Паунова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 ГЕРБ  ГЕРБ
 ГЕРБ  ГЕРБ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button