Кухнята на дружеството на инвалидите в Хасково отново ще работи

Георги ИвановКухнята на дружеството на инвалидите в Хасково ще заработи отново. Това обяви днес кандидатът за нов кметски мандат Георги Иванов на среща с членовете на клуба, които го поканиха, за да му благодарят за направеното до тук.

Очаквам през декември да успеем да осигурим необходимото кухнята да заработи отново и да осигурява по едно топло ястия за всички вас, обяви Иванов. Освен необходимите продукти, той се ангажира да бъдат наети и работници по социални програми, които да приготвят храната.

През годините сме имали някои проблеми, но всичко вече е изчистено и разчитаме на пълна симбиоза между общината и клуба, обявиха участниците в срещата. Когато се обединим, силата става по-голяма, единодушни бяха те.

Има изготвен проект за подмяна на тролейбусите в Хасково с такива, в които да може лесно да се качват хора с увреждания и предстои да търсим средства за това по програми, обяви Георги Иванов.

Той беше поздравен от членовете на дружеството с песен, а от дружеството на глухите изказаха сърдечни благодарности за ремонта на клуба им, който тече в момента. Присъстващите на срещата му благодариха и за развитието на Хасково. Децата ни се гордеят с родния си град, заявиха те.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Георги Иванов  Георги Иванов 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button