Хасково

Джигит блъсна ученик в Хасково и избяга, две катастрофи през деня

КатастрофаНеизвестен шофьор е блъснал 9-годишен ученик в Хасково и е избягал, съобщават от пресслужбата на полицията. Инцидентът е станал малко преди 13 часа на ул. „Асен Златаров“ до входа на основно училище „Св. Климент Охридски“.

Детето е с охлузни рани по колената, без опасност за живота. Издирването на автомобила продължава.

Катастрофа48-годишен турски гражданин е пострадал в пътен инцидент. Катастрофата е станала снощи в 22,40 часа на автомагистрала „Марица“. Пострадалият е шофирал лек автомобил Дачия и при движение в лявата скоростна лента в посока Свиленград – Капитан Андреево се е ударил в задната част на спрял товарен автомобил Ивеко. От удара, шофьорът е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота, настанен е в МБАЛ-Хасково.

Хасковска Шкода засече Рено на бул. „Стефан Стамболов“ след сградата на Общинска полиция в областния град. Инцидентът стана малко преди 10 часа на оживения булевард.

КатастрофаШофьорът на Шкодата обясни пред Haskovo.info, че е погледнал в огледалото преди да излезе от синята зона, но не е видял Реното с шофьорката в него.

Последвал удар в резултат, на който френското возило е с изкривена броня и счупен фар. Шкодата пък е с изметнато ляво колело. При инцидента няма пострадали. Водачите не са употребили алкохол.

Малко по-късно днес микробус блъсна такси на кръстовище на ул. „Банска“ в Хасково. Шофьорката на буса излизала от пресечка и се блъснала в таксито, което се завъртяло и се блъснало в контейнер за боклук. В жълтата кола не е имало клиент, а при инцидента няма пострадали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button