Добри Беливанов: Новият екип в общината ще уважава и подкрепя всички хасковлии

ГЕРБ“Имам ясно послание към всички хасковлии. Запазете спокойствие и увереност в това, че в Хасково започва нов успешен за развитието на града период. Не се поддавайте на истерията, усещането за неуспех и на политическите бесове овладели напълно бившия кмет на града”, заяви Добри Беливанов след среща с бизнеса и работниците в ПИМ, едно от големите машиностроителни предприятия в Хасково. Той каза на събралите се, че уважението към хората е ключът към успеха и че в следващите четири години хасковските фирми ще получат силна подкрепа от общината да намират пазари, да откриват производства и да отварят нови работни места.

На въпрос на работниците защо не обръща внимание на досегашния кмет Г. Иванов Беливанов отвърна, че няма за какво да си говори с някой, който твърди, че няма приоритети и няма какво да направи за Хасково, понеже всичко било в ръцете на държавата. “С какво ще помогна на Хасково, ако обсъждам колко прокурорски проверки има срещу бившия кмет? С какво ще стане по-добър животът на хората, ако си говорим къде имал хотел или къщи?”, обясни Беливанов и каза, че той има друг дневен ред обърнат към всички хасковлии, а не към един отделен кандидат.

Ще подкрепим всички. Няма да има изоставени!

“Аз не се сърдя на бившия кмет, съжалявам го. Да си се докарал дотам, че да обиждаш майките с малки деца, да плашиш възрастните хора, да си фантазираш, че всички са срещу теб, че всички са ти врагове –  това е безпомощност и страх”, заяви Беливанов и каза, че хасковлии заслужават добра дума, подкрепа и да бъдат насърчени а не обиждани и изоставяни. Той призова кандидатите за кметове и общински съветници да не се поддават на негативизъм и провокации и да вдъхнат увереност на своите симпатизанти и на съгражданите си.

“Изборите ще свършат бързо, след това хасковлии ще излезем по-обединени и фокусирани върху това общината да работи при отворени врати за успеха на всеки. В новия мандат, като кмет на Хасково с екипа ми няма да изоставим никой, ще обръщаме внимание на проблемите на всички, независимо от тяхната политическа принадлежност, пол, етнос, религия или възраст”, каза още Добри Беливанов и допълни, че иска да вдъхне увереност на младите хора, че в Хасково има бъдеще и развитие за тях.

Купувачите на гласове ще загубят!

ГЕРБСпоред Добри Беливанов, изборната корупция, опитите за манипулация и купуване на ромски гласове няма да повлияят на крайния изборен резултат. “Видях в медиите, че срещу кандидат за кмет в с. Узунджово, част от екипа на бившия хасковски кмет, е повдигнато досъдебно производство за купуване на гласове. Аз бях в Узунджово, срещнах се с хората там и им казах, че няма от какво да се страхуват и че който се опитва да купува гласове, значи вече и загубил”, заяви Беливанов и допълни: “Гласувайте по съвест, за който кандидат и листа сте си харесали. Аз ще спечеля честно, с подкрепата на всички хасковлии и след изборите като кмет на Хасково няма да позволя на никой да тормози или да заплашва хората”.

Той допълни, че новият кмет и новият екип на община на Хасково ще спечелят честно, без договорки и манипулации. Според него гласовете на част от хората в ромските квартали, които са избрали да продават бъдещето си няма да определят изборния резлутат.

Беливанов припомни, че не очаква от хасковлии 100 дни комфорт и иска  от гражданите да изискват резултати и да са критични към следващото, ново управление на община Хасково. “Ще поискаме от майките да кажат в детайли какво искат да бъде подобрено в детските градини веднага, няма да чакаме да минат проектите за ремонти, саниране и подобряване на детските градини. От възрастните хора в Хасково ще поискаме да ни кажат какво конкретно да оправим в града бързо, така че да усетят промяната веднага и да ги подкрепим”, каза Беливанов и допълни, че хасковлии са чакали прекалено дълго някой да им обърне внимание, да им каже добра дума и да прояви уважение към тях. Новият екип на Община Хасково няма да отлага нищо, което може и трябва да бъде свършено бързо.

Добри Беливанов припомни, че има ясни политически ангажименти за подобряване на живота на хората в Хасково, които са достъпни във всички медии и под формата на брошури. “Тези ангажименти са ясни, конкретни и изработени за да бъдат изпълнени”, допълни той.

Сравнителна таблица на приоритетите на основните кандидати за кмет на Хасково, изготвена от ГЕРБ, можете да изтеглите от тук

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button