Хасково

ЦИК свали имунитета на Ванчев. Печатат още бюлетини за Хасковско

Деян ВанчевЦентралната избирателна комисия свали имунитета на кандидата за кмет на хасковското с. Узунджово Деян Ванчев, издигнат от коалиция „За Хасково“.

Haskovo.info припомня, че по-рано днес главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета на Ванчев заради провеждането на разследване срещу него за организиране купуването на гласове. Според данните на прокуратурата той дал пари на петима души, за да гласуват и на още двама, които да ги предадат на други.

Ванчев отрече пред Haskovo.info обвиненията и каза, че бил набеден от опонентите си. От коалицията също отхвърлиха доводите на прокуратурата без да има факти черно на бяло. От там коментираха, че това е атака срещу Георги Иванов, както на миналите избори, когато е подкрепял Реформаторския блок, единствената акция е била срещу тях. Георги Иванов заяви пред Haskovo.info, че в следващите два дни очаква нова подобна атака.

Днес стана ясно, че за Хасковска област ще бъдат отпечатани допълнителни бюлетини за местните избори и референдума тази неделя. Тази вечер от ОИК упълномощиха двама членове на комисията да ги съпроводят от печатницата до Хасково. Опасения, че бюлетините в региона няма да стигнат направиха представители на ОИК при обучението на ЦИК миналата седмица.

С друго свое решение ОИК заличи регистрацията като застъпници на политически партии на шестима кандидати, защото проверката показала, че те са едновременно и членове на СИК, което е недопустимо.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
добри
добри
21.10.2015 22:45 22:45

добри 6е стане кмет ,когато паметника на кенана плесне с раце .

nik
nik
22.10.2015 8:27 8:27

този на снимката,че то на свиня прилича,жив селянин!

Срала 7
Срала 7
22.10.2015 9:39 9:39

Гласувайте за мен,че ако не влезна в Общинския съвет Жени Насран Делчева ще ме спука от шамари,зъбатата гад.

Овчица Кочкова
Овчица Кочкова
22.10.2015 10:18 10:18

Да гласуваме за Мюмюнчо,ще направи града ни втора Турция,тамън няма дя харчим пари да ходим до там,като се каже почивни дни, всички бедни се юркат към съседката,много било хубаво.Е, ха сега да гласуваме за него, та и тук да е така!

Ария Винаров Гроздомирски
Ария Винаров Гроздомирски
22.10.2015 12:28 12:28

Аз съм човека,аз ще оправя целия град,вярвайте ми.С два диоптъра виждам светлото бъдеще на моя град по-добре от всеки друг.Дано само съм трезвен.

Срала 7
Срала 7
22.10.2015 18:31 18:31

Гласувайте за мен,че ако не влезна в
Общинския съвет Жени Насран Делчева ще ме
спука от шамари,зъбатата гад.

Back to top button