С разум, съвест и морал за Хасково с № 12

ДСХПромяна за по-отговорна общинска политика и по- добър живот на гражданите на община Хасково- към това се стреми Политическа партия „Движение  за  социален  хуманизъм“.

Трима са кандидатите за общински съветници в Хасково: Иван Педев, Господин Тенев и д-р Стаю Педев. Водачът на листата, известният юрист  Иван Педев е областен председател на „Движение за социален хуманизъм“ в Хасково. Член е на Националния изпълнителен съвет на  ДСХ от учредяването, общински съветник от ДСХ в Хасково в периода 2006-2007 г.  Завършил е специалността „Право“в Софийски университет. Работил е като районен прокурор в Хасково. От 1992 г. е адвокат на свободна практика.

ДСХМестната власт се нуждае от такива почтени и компетентни хора, каза председателят на Политическа партия „Движение  за  социален  хуманизъм“ Александър Радославов, който представи кандидатите за общински съветници. Пред членове на хасковската организация и симпатизанти  той припомни, че „Движение  за  социален  хуманизъм“  е  политическа  партия,  която  на  основата  на неотменните  човешки  ценности – свобода,  справедливост,  солидарност,  отстоява политическите,  социалните,  правните,  екологичните,  гражданските  и  моралните принципи на гражданското общество. Неизменен през годините е нейният стремеж към утвърждаване на българската държавност и изграждане на солидарно общество, свободно развитие на човешката личност в среда на социална справедливост за всички професионални и възрастови групи. Водещи в дейността на партията са  идеите на европейския хуманизъм, политическите принципи на съвременната европейска социалдемокрация.

Изграждане на социални отношения, в чийто център е човекът с неговите права на труд и социална сигурност, творческо и културно развитие, образование, здравеопазване, личностно и национално достойнство – към това ще се стремят общинските съветници от „Движение  за  социален  хуманизъм“ в Хасково.  Техните приоритети в местната политика са : улесняване на достъпа на гражданите до услугите на общинската администрация, намаляване на такси за административно обслужване, подобряване на бизнес средата в общината чрез ограничаване на административната намеса, създаване на работни места за млади хора до 30 години,  надграждане на добрите практики на местното самоуправление.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button