Хасково

Затварят три незаконни автоморги и фирма за скрап

Автоморга, илюстрацияТри незаконни автоморги в Хасковска област са установили от Регионалната екоинспекция. Две от тях са в хасковското с. Клокотница, а една е в Свиленград. В тях са се продавали авточасти втора употреба без разрешение за разкомплектоване на излезли от употреба автомобили. Констатирано е още, че площадките им не отговарят на минималните технически изисквания.

За констатираните нарушения са дадени предписания за преустановяване на дейностите по приемане, съхранение и разкомплектоване на коли и почистване на площадките. Предстои съставяне на актове. 

РИОСВ – Хасково започва и производство за отнемане на разрешително на площадка за третиране на отпадъци от черни и цветни метали в Димитровград. Отнемането на издаденото разрешително е заради това, че в период от 3 г. са извършени административни нарушения за които лицето е било наказано два пъти с влезли в сила наказателни постановления.

Дружеството има две влезли в сила наказателни постановления, за неосигурено видеонаблюдение на обекта, за водене на невярна отчетност, съответно на стойност 1000 и 2000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
НАП
НАП
23.10.2015 12:57 12:57

А с автоморгата на Ерол към Болярово какво става?Купува МПС на името на служителите си,дава договор на стария собственик да си го отчисли от НАП и си ги разкомплектова без да ги регистрира в КАТ и НАП. НАП и КАТ явно спят?

Анонимен
Анонимен
23.10.2015 17:01 17:01

Всичките ЯДЪТ ХЛЯБЕЦ

Анонимен
Анонимен
24.10.2015 14:43 14:43

Кой стои зад Ерол?

Back to top button