Иво Димов: Обичам Димитровград, както го обичате и вие!

Иво ДимовС мощни възгласи „Победа” препълнената зала „Младост” изрази подкрепата си за втори мандат на кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Димитровград Иво Димов.

„Кметът, който доказа, че ако искаш, можеш да дадеш всичко от себе си за своя град. Показа, че да обичаш града си не е достатъчно. Трябва да му се отдадеш. Изисква най-доброто, когато става дума за родния Димитровград. Той спечели доверието на международните инвеститори и ги убеди, че именно Димитровград е най-доброто място за бизнес и инвестиции. Кандидатът на ГЕРБ, човекът, който спечели обичта и уважението на своите съграждани, модерният кмет и кметът- строител на Димитровград”. Така беше представен Иво Димов пред публиката в залата.

Иво Димов„Открихме кампанията с дъжд, закриваме я с дъжд, показателно е какво ще се случи на 25-и, в неделя. Това, което искам да ви кажа е, че преди 4 години, когато поемах община Димитровград, когато вие ми гласувахте доверие, нямах представа за предизвикателствата, които ни очакват. Искам градът ни да се развива. Искам градът ни да става по-красив, по-европейски, по-модерен- такъв, какъвто всички го искаме. Мисля, че успяхме да се справим с предизвикателствата. И успехите са налице, резултатите са видими. Това, което е важно, което е най-важното- по новоасфалтираните булеварди и улици, по новите тротоари, по новите детски площадки и градини, да има хора. Хора, които да им се радват. А това може да стане, когато има необходимите условия. Когато има сигурност в днешния и утрешния ден.

Иво Димов Горд съм, че успяхме да спечелим доверието на големи международни компании, които са готови да инвестират в нашата община и да открият хиляди работни места в следващите месеци. Искам младите хора да остават в Димитровград, искам да отглеждат децата си тук, искам нашият град да става все по-красив. Това, разбира се, може да стане с този екип- хората, които са до мен. Сплав между млади, образовани, амбициозни и хора, които са натрупали необходимия опит. Вярвам, че с помощта на правителството, заедно, можем да направим града ни по-красив, по-добър, по-уютен. Вярвам, че ни предстоят добри дни. Обичам Димитровград така, както го обичате и вие. Сигурен съм, че не сте безразлични към това, което ще се случи на 25-ти. Нека подкрепим кметовете на населените места, нека спечелим мнозинство в общинския съвет, нека победим на първи тур с № 20!”, призова Иво Димов.

Иво ДимовКъм пожеланията за победа и успех се присъедини и фолкзвездата Ивана. „Иво, желая ти от сърце успех. Защото си изключително отговорен човек, човек, когото познавам в годините и във времето, който държи на думата си и като каже нещо го изпълнява и хората ти вярват. Всеки един тук знае кой си, какво си направил, може би дори повече от мен. Но този град не е същият, който аз помня преди 4 години. Той е наистина прекрасен и ме е яд, че моят Айтос не изглежда по този начин и си го признавам. Този мъж има и визията, има и харизмата и отговорността, която ще поеме. Аз заставам до теб и те подкрепям във всяко едно отношение, защото си просто пич”, категорична беше една от най-обичаните певици на България.

Иво ДимовВ концерта участваха  още ДВС „Таралежите”, групи за хора „Тракия” при читалище „Христо Ботев” и Трио гранди тенори от Стара Загора.

Пред множеството в спортна зала „Младост” застанаха също кандидатите за общински съветници и кметове на населени места в община Димитровград от ПП ГЕРБ. Пълна и убедителна победа с поне 20 процента още на първи тур пожела и народният представител и областен координатор на ГЕРБ Делян Добрев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button